Κόντε: «Μου αρέσει η προοπτική του ΑΠΟΕΛ, επαφές και με τον ΠΑΟΚ»

Από sdna: Για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για το πρόσωπό του καθώς και για το... φλερτ με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Πέδρο Κόντε στην Κύπρο.
Πηγή: sdna.gr
Κόντε: «Μου αρέσει η προοπτική του ΑΠΟΕΛ, επαφές και με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ισπανός επιθετικός τοποθετήθηκε στην κυπριακή ιστοσελίδα balla.com.cy και δήλωσε... κολακευμένος από το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και τα όσα είπε για εκείνον ο πρόεδρος της ομάδας. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν υπάρχει για την ώρα κάτι περισσότερο ενώ ρωτήθηκε και για τον ΠΑΟΚ, ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ενημερώθηκα για τις δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ. Φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως μου αρέσει πολύ που υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ, είναι μία μεγάλη ομάδα, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα με ενδιέφερε πολύ αυτή η προοπτική. Θα πρέπει να περιμένουμε, όμως, να δούμε τι θα γίνει», ανέφερε αρχικά ενώ συνέχισε λέγοντας πως:

«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ακόμη. Χαίρομαι που είπε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ότι είμαι στους παίκτες που θέλει στην ομάδα και τον ευχαριστώ για τα λόγια του, αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο προς το παρόν».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Όντως, υπάρχει ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ, έχουν υπάρξει επαφές το τελευταίο διάστημα, αλλά ούτε σ’ αυτή την περίπτωση υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο»

Για την ρήτρα που υπάρχει από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο ΠΑΣ γνωρίζει ότι θέλω να φύγω και να πάω σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν θέλω να συνεχίσω, θέλω να εξελιχθώ και να πάω σε μία καλύτερη ομάδα. Ο ΠΑΣ γνωρίζει την επιθυμία μου, θα δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε ακόμη...