Χωρίς Κόνιαρη η εθνική

Από paok24.com:Από τη Δευτέρα, μαζεύτηκαν οι πρώτοι διεθνείς ενόψει των τρίτων «παραθύρων» της FIBA, ωστόσο η ΕΟΚ, ανακοίνωσε σήμερα τους 15 παίκτες, από τους αρχικά 24 που είχαν κληθεί, οι οποίοι συμμετέχουν στις προπονήσεις. Σε αυτούς, δεν είναι ο Αντώνης Κόνιαρης.
Πηγή: paok24.com
Χωρίς Κόνιαρη η εθνική

Στους 15 τους οποίους ανακοίνωσε σήμερα η ΕΟΚ, είναι οι Μαργαρίτης, Κατσίβελης και Χρυσικόπουλος, με την προετοιμασία ενόψει των αγώνων με Ισραήλ (28/6) και Εσθονία (2/7), να ξεκινάει επίσημα, από αύριο.

Εκτός έμεινε τελικά, ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος θα βρεθεί στις ΗΠΑ για περίπου ένα μήνα, προκειμένου να δουλέψει πάνω στη βελτίωση του, για περίπου ένα μήνα. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, παρότι ήταν αρχικά στους 24 που κλήθηκαν, δε θα δώσει τελικά το «παρών» στο τρίτο παράθυρο, λόγω της επικείμενης παρουσίας του στις ΗΠΑ.

Βέβαια, εκτός από τον Κόνιαρη, δεν ακολουθούν τελικά την εθνική οι ΝΒΑers, Κουφός και Ντόρσεϊ, όπως επίσης και οι Καλάθης, Σλούκας, Παπανικολάου, Βουγιούκας, Σάκοτα και Κασελάκης, οι περισσότεροι για λόγους ξεκούρασης.

Διαβάστε ακόμη...