«Πολύ δυνατός ΠΑΟΚ»

Η πρώτη αντίδραση της Βασιλείας για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ήρθε δια στόματος του προπονητή των Ελβετών, Ραφαέλ Βικί, ο οποίος στάθηκε στην εμπειρία των παικτών του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Πολύ δυνατός ΠΑΟΚ»

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των Ελβετών:

«Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν θα υπήρχε ένα απλός αντίπαλος. Εμείς θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League και πρέπει να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο στο δρόμο μας. Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα πάνω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και αυτό λέει πολλά για την ποιότητα του αντιπάλου μας.

Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με παίκτες από διαφορετικές χώρες, που κουβαλούν μαζί τους πολύ εμπειρία. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πολύ έμπειρη και ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια. Θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, που θέλουμε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε ακόμη...