Βέτο Λουτσέσκου για Τζάλμα, «dead line» σε Πούκι

Από arenafm.gr: Το ποσό των 500.000 ευρώ προσφέρει η Αλάνιασπορ για την αγορά του Τζάλμα Κάμπος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Arenafm.gr. Εφόσον η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείξει θετική διάθεση αμέσως η προσφορά των Τούρκων θα πάρει και την μορφή της επίσημης πρότασης.
Πηγή: arenafm.gr
Βέτο Λουτσέσκου για Τζάλμα, «dead line» σε Πούκι

Πολύ δύσκολα, όμως, η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα δώσει την συναίνεσή της στην μεταγραφή του Τζάλμα και αυτό γιατί υπάρχει βέτο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι αρνητικός στην παραχώρηση του Τζάλμα. Δεν έχει λύσεις στα άκρα της επίθεσης, μετά και την αποχώρηση του Μακ και ούτε θέλει να πειραματιστεί με την απόκτηση άλλου ακραίου στις μεταγραφές.

Επίσης, ο Λουτσέσκου ζήτησε να έχει αποκτηθεί ο επιθετικός μέχρι την Πέμπτη για να τον πάρει μαζί του στην προετοιμασία της Ολλανδίας. Ο λόγος είναι απλός. Ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται στο Μουντιάλ και είναι αδύνατο να ξεκινήσει η προετοιμασία με μοναδικό επιθετικό τον Κουλούρη.

Εάν δεν στείλει μέσα στις επόμενες 24 ώρες υπογεγραμμένα τα συμβόλαια ο Πούκι, ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση του Κόντε, αφού με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη υπάρχει συμφωνία με ένα ποσό αγοράς της τάξεως των 400.000 ευρώ.

Τον Βέρνμπλουμ οι άνθρωποι του Δικέφαλου θα τον περιμένουν περισσότερο. Δεν υφίσταται λόγος ιδιαίτερης βιασύνης, εξαιτίας της παρουσίας αρκετών παικτών στον μεσοαμυντικό άξονα (Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μουλέν), συν την επάνοδο στο ρόστερ (τουλάχιστον για την περίοδο της προετοιμασίας) του Χαρίση.

Διαβάστε ακόμη...