To VAR «ξύπνησε» μνήμες

Από sdna.gr: Η χρήση του VAR στο Μουντιάλ έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, με τους διαιτητές να μπαίνουν με την σειρά τους στο... τρυπάκι σχολιασμού της τεχνολογίας που αλλάζει τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο.
Πηγή: sdna.gr
To VAR «ξύπνησε» μνήμες

Με αφορμή τη χρήση του VAR στο ματς της Σουηδίας με την Νότιο Κορέα, ο Νορβηγός διαιτητής, Σβέιν Έρικ Έντβαρτσεν, θυμήθηκε το παιχνίδι που σφύριξε ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Σπάρτακ Τρνάβα, πριν από τρία χρόνια για τα προκριματικά του Europa League.

Σε εκείνο το παιχνίδι, οι "ασπρόμαυροι" κέρδισαν με 1-0 ενώ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης είχε πετύχει ο Λούκας στο 82΄, αν και η ελληνική ομάδα αγωνιζόταν σε όλο σχεδόν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βίτορ στο 3ο μόλις λεπτό!

Πέρα από την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Πορτογάλο, ο Νορβηγός ρέφερι «έκλεισε» τα μάτια σε δύο περιπτώσεις πέναλτι που ζήτησε ο Δικέφαλος, με τον ίδιο να κάνει τρία χρόνια μετά την τοποθέτησή του μέσα από το twitter:

«Είναι δύσκολο να κρίνεις μέσα από το twitter, ακόμη και αποφάσεις που χρειάστηκε το VAR. Αποφάσεις, όπως αυτές με τον ΠΑΟΚ το 2015, ήταν πολύ δύσκολες».

Διαβάστε ακόμη...