«Φανταστικός αμυντικός ο Χατσερίδης, συζητήσαμε δυο φορές με τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: O Ζούνιορ Μοράες φιλοξενήθηκε στον Libero 107.4 την ημέρα που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Σαχτάρ και μίλησε για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ, τον Εβγέν Χατσερίδη και φυσικά την Βραζιλία
Πηγή: paok24.com
«Φανταστικός αμυντικός ο Χατσερίδης, συζητήσαμε δυο φορές με τον ΠΑΟΚ»

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκλεισε το κεφάλαιο της Ντιναμό Κιέβου και ανήμερα της παρουσίασής του από την Σαχτάρ, μίλησε για τον άλλοτε συμπαίκτη του, τον Εβγέν Χατσερίδη τον οποίο χαρακτήρισε φανταστικό αμυντικό ενώ αποκάλυψε πως είχαν γίνει δυο φορές επαφές με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν προέκυψε συμφωνία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την παρουσία της Βραζιλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας: Υπήρχε πίεση στο πρώτο παιχνίδι και αυτό λειτούργησε θετικά για την Ελβετία. Βέβαια, είδαμε και την Εθνική Γερμανίας που είναι η πρωταθλήτρια κόσμου...

Για την πίεση που υπάρχει στη Βραζιλία ειδικά μετά το "κάζο" του 7-1 από την Γερμανία πριν από τέσσερα χρόνια: Δεν έχει ξεχαστεί. Ήταν ένα... ατύχημα για την Βραζιλία. Σίγουρα το έχουν στο μυαλό τους και τους φέρνει περισσότερη πίεση.

Για τον Χατσερίδη: Είναι ένας φανταστικός αμυντικός. Είναι μια απώλεια για την Ντιναμό Κιέβου. Είναι από αυτούς τους παίκτες που ομάδες σαν την Ντιναμό Κιέβου μπορούν να τους κρατήσουν για πάντα. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι που τον έχουν. Είναι ένας αμυντικός που δυσκολεύομουν και εγώ να τον αντιμετωπίσω στις προπονήσεις. Τον βοηθάει το ύψος του σίγουρα. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα. Τουλάχιστον αυτό έχει δείξει στην Ντιναμό.

Για το αν μίλησαν με τον Χατσερίδη: Γυρνώντας από το Παρίσι, τα είπαμε λίγο. Βρισκόμασταν στο ίδιο αεροπλάνο.

Για το αν θα προσαρμοστεί εύκολα: Δουλεύει πολύ, είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει. Είναι ένα ερωτηματικό πως θα προσαρμοστεί από δω και πέρα γιατί πέρασε πολλά χρόνια στην Ντιναμό.

Για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του: Σήμερα παρουσιάστηκα από την Σαχτάρ, ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο μου με την Ντιναμό. Είχα μια πολύ καλή πρόταση από την Σαχτάρ, σκέφτηκα την οικογένειά μου και τα παιδιά μου που πηγαίνουν εδώ σχολείο, οπότε αποφάσισα να μείνω στην χώρα.

Για το αν υπήρξε επαφή με τον ΠΑΟΚ: Δύο φορές έγινε επαφή του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη μου. Μια το χειμώνα και μια πιο πρόσφατα... Η οικογένεια μου ήθελε να μείνουμε στην Ουκρανία. Ξέρω αρκετά για τον ΠΑΟΚ, ξέρω αρκετούς παίκτες, τον προπονητή. Ήταν μια καλή επιλογή ο ΠΑΟΚ αλλά δεν κατέστη δυνατό...

Διαβάστε ακόμη...