Εβδομάδα ανακοινώσεων!

Από inpaok.com: Εβδομάδα ανακοινώσεων αναμένεται να είναι αυτή που μόλις «ξημέρωσε» για τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ, ο οποίος βήμα-βήμα ολοκληρώνει το ρόστερ του.
Πηγή: inpaok.com
Εβδομάδα ανακοινώσεων!

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε τους Τζούριτς, Καπετανίδη, Γάτση και τις ανανεώσεις με Τακουρίδη, Κωνσταντινίδη και Τερζή, ενώ περιμένουμε και την ανανέωση του Χάρη Σακόγλου, που είχε προανήγγειλε ο πρόεδρος, Αντώνης Τσαλόπουλος.

Στα μεταγραφικά υπάρχει αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων για τους Ντίμα Φιλίποφ και Ζένια Γκόρτσανιουκ, αλλά και τους δύο Κουβανούς, που φέρεται να υπάρχει οριστική συμφωνία με την Ομοσπονδία της χώρας τους. Ο λόγος για τους Χιμένεθ και Οσόρια.

Στη συνέχεια, τα κομμάτια που λείπουν από το... παζλ των «ασπρόμαυρων» είναι ένας ακραίος για βασικός, με έμφαση στην υποδοχή, ένας τέταρτος κεντρικός κι ο δεύτερος λίμπερο για ολοκληρωθεί η 14άδα.

Τέλος, υπάρχει αναμονή και για την απόφαση της ομοσπονδίας για το τι θα γίνει με τους ξένους παίκτες. Για το αν μία ομάδα δηλαδή, θα έχει τέσσερις ξένους ή πέντε κοινοτικούς. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ, αυτή την στιγμή επίσημα μετράει... μηδέν ξένους, όμως αν όλα κυλήσουν ομαλά, μέσα στην εβδομάδα θα έχει δύο. Δηλαδή τους δύο Κουβανούς, Χιμένεθ και Οσόρια.

Διαβάστε ακόμη...