Η αντίδραση του Οτσόα για τον ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Ο Γκιγέρμο Οτσόα ήταν από τους πρωταγωνιστές του Μεξικού και το SDNA επιχείρησε να μάθει τον λόγο που τελικώς δεν ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. 
Πηγή: sdna.gr
Η αντίδραση του Οτσόα για τον ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για έναν παίκτη που είχε ακουστεί αρκετά έντονα στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ πριν από έναν χρόνο, το καλοκαίρι του 2017. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Μεξικού, Γκιγέρμο Οτσόα. Για τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά αποτελούσε τον νούμερο ένα στόχο για την θέση κάτω από τα δοκάρια από το ξεκίνημα της μεταγραφικής σεζόν, ωστόσο, τελικά η υπόθεσή του δεν προχώρησε και έτσι στράφηκαν σε εναλλακτικές περιπτώσεις για να καταλήξουν τελικά στον Ροδρίγο Ρέι.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Οτσόα ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας του Μεξικού επί της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Γερμανίας στο Λουζνίκι. Με καθοριστικές επεμβάσεις κράτησε το «μηδέν» και έτσι ήρθε το τρίποντο που δίνει πολύ σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ του Μουντιάλ.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης συναντήσαμε τον Γκιγέρμο Οτσόα στην μικτή ζώνη του γηπέδου. Αρχικά μας μίλησε για το παιχνίδι υποστηρίζοντας ότι «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε μία τόσο σημαντική νίκη κόντρα σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Καταφέραμε να σκοράρουμε και στη συνέχεια να μην δεχθούμε γκολ, παίρνοντας έτσι τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για την συνέχεια. Πρέπει να συγχαρώ όλους τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Όταν παίζεις κόντρα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια πρέπει να δείξεις το μέγιστο που μπορείς. Τα καταφέραμε».

Στη συνέχεια και αφού τα μικρόφωνα των Ισπανόφωνων συναδέλφων έκλεισαν επιδιώξαμε να μάθουμε τον λόγο που τελικώς ο Οτσόα δεν ήρθε στα μέρη μας παρά το έντονο ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΟΚ. Σε εκείνο το σημείο όμως αρκέστηκε στο να μας χαμογελάσει χαρακτηριστικά και να αποχωρήσει για το πούλμαν της ομάδας του.

Διαβάστε ακόμη...