Τα πλεονεκτήματα του ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει έναν μεγάλο στόχο, να βρεθεί σε όμιλο του CEV Champions League για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και σε αυτή την προσπάθεια που κάνει, έχει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα.
Πηγή: inpaok.com
Τα πλεονεκτήματα του ΠΑΟΚ!

Πάμε να δούμε, πως οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν αυτήν την υπόθεση με την τελική απόφαση να παίρνεται την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, από την ομοσπονδία.

Αναλυτικά:

– Η Ελλάδα δικαιούται θέση βάση προκύρηξης σε όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, για τον Πρωταθλήτη της. Αυτήν απώλεσε ο Ολυμπιακός και θέλει ο ΠΑΟΚ.

– Έχει ένα κλειστό πολύ υψηλών προδιαγραφών, χωρητικότητας 8000 θέσεων, το οποίο έχει φιλοξενήσει μάλιστα final-4 της συγκεκριμένης διοργάνωσης το 2005.

-Η ομάδα βρίσκεται σε σταθερή επαφή με τους τίτλους. Πέντε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Τρία Πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Δηλαδή δεν είναι ένα «πυροτέχνημα», αλλά έχει μία σταθερή πορεία.

-Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε το brand name του με την περσινή του πορεία. Όταν κι έμεινε εκτός της φάσης των «12» για ένα σετ.

-Το όνομα του Δικεφάλου ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη, πυροδοτώντας την «βόμβα» Τζούριτς. Φαίνεται ξεκάθαρη διάθεση επένδυσης.

-O Δικέφαλος έχει στις τάξεις του, περί των οχτώ διεθνών αθλητών (αν όλα πάνε καλά με τους συμφωνημένους παίκτες) και μέχρι να ολοκληρωθεί το ρόστερ μπορεί και περισσότερους.

Όλα τα παραπάνω παίζουν τον ρόλο τους στην μάχη που δίνει το ΤΑΠ και περιμένουμε με ανυπομονησία την απόφαση της Επιτροπής!

Διαβάστε ακόμη...