Διακοπές τέλος

Από inpaok.com: Οι καλοκαιρινές διακοπές φτάνουν σιγά-σιγά προς το τέλος για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού ξεκινάει η προετοιμασία, ενόψει της νέας σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
Διακοπές τέλος

Συγκεκριμένα η πρώτη συγκέντρωση των παικτών και του Ραζβάν Λουτσέσκου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/6), για τα απαραίτητα εργομετρικά, πριν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου «πιάσουν δουλειά».

Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (21/6) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, με τον Ευγένιο Χατσερίδη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να είναι το μόνο καινούριο πρόσωπο. Επίσης επιστρέφουν και οι δανεικοί που δόθηκαν την περασμένη σεζόν. Ο λόγος για τους Ενρίκε, Χαρίση, Κίτσιου, Χατζηϊσαία, Πούγγουρα και Λάμπρου.

Την Παρασκευή (22/6), ο Δικέφαλος θ’ αναχωρήσει για το Χορστ όπου θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις του Park Hotel ως τις 03 Ιουλίου οπότε θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, για το πρώτο μοντάρισμα, από τον Ρουμάνο προπονητή.

Τέλος την Τρίτη (19/6) ο ΠΑΟΚ θα μάθει και τον αντίπαλό του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, δηλαδή αν θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ ή την Βασιλεία στις 24/25 Ιουλίου το πρώτο παιχνίδι και 31 Ιουλίου/1 Αυγούστου το δεύτερο.

Διαβάστε ακόμη...