«Ξέρει να κερδίζει τα παιχνίδια ο Βέρνμπλουμ»

Από arenafm.gr: Ο πρώην προπονητής της U21 της Σουηδίας Γιούργκεν Λέναρτσον είναι ο άνθρωπος που προώθησε και ανέδειξε τον Πόντους Βέρνμπλουμ, προετοιμάζοντας τον και για την εθνική ανδρών της πατρίδας του.
Πηγή: arenafm.gr
«Ξέρει να κερδίζει τα παιχνίδια ο Βέρνμπλουμ»

Ο 53χρονος Σουηδός τεχνικός, ξέρει τον Βέρνμπλουμ πολύ καλά από νεαρή ηλικία. Αποτελεί τον ποδοσφαιρικό του «πατέρα». Τον εντοπίσαμε στην Ρωσία, όπου βρίσκεται για το Μουντιάλ.

Μιλώντας στον Arenafm.gr σκιαγράφησε τα χαρακτηριστικά του υποψήφιου νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως «ο Πόντους είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ταυτόχρονα ένας πολύ καλός χαρακτήρας. Είναι τρομερά ομαδικός και πολύ εργατικός μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Προσόν του είναι η δύναμη στο παιχνίδι του και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού του».

Ο Λέναρτσον πρόσθεσε πως ο Βέρνμπλουμ «είναι επίσης πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και στο κεφάλι, ενώ μέσα από την πάροδο του χρόνου βελτίωσε και την ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του και τώρα διαθέτει ικανοποιητική πάσα. Γενικά είναι πολυσύνθετος. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στην μεσαία γραμμή».

Ο Σουηδός κόουτς κατέληξε λέγοντας πως «ο Πόντους ξέρει πώς να κερδίζει τα παιχνίδια και έχει έφεση στο σκοράρισμα, παρότι είναι αμυντικό χαφ. Εάν τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ θα έχει κάνει μία σπουδαία επιλογή, ισχυροποιώντας πολύ στην μεσαία του γραμμή».

Διαβάστε ακόμη...