Και η Γουέστ Χαμ για Ουάρντα!

Από paok24.com: Φαίνεται πως η εμφάνιση του Αμρ Ουάρντα κόντρα στην Ουρουγουάη, άνοιξε για τα καλά την όρεξη ομάδων του εξωτερικού για την απόκτηση του Αιγύπτιου.
Πηγή: paok24.com
Και η Γουέστ Χαμ για Ουάρντα!

Μετά τα δημοσιεύματα τούρκικων ιστοσελίδων περί ενδιαφέροντος της Γαλατάσαραϊ για τον Ουάρντα, σειρά πήρε και βρετανική ιστοσελίδα και πιο συγκεκριμένα η "hitc.com", που σε κείμενό της τονίζει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Γουέστ Χαμ να κάνει κίνηση για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο συντάκτης του κειμένου τονίζει αρχικά πως ο Ουάρντα αντικατέστησε τον Μοχάμεντ Σαλάχ στην αρχική ενδεκάδα της Αιγύπτου, αλλά και πως έκανε δύσκολη τη ζωή του Μάρτιν Κάσερες όντας συνεχώς απειλή παίζοντας στη δεξιά πτέρυγα της Αιγύπτου.

Στη συνέχεια, αναφέρεται: "Ο Ουάρντα απέδειξε πως είναι ικανός να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ και η Γουέστ Χαμ θα μπορούσε να βρει σε αυτόν τη δική της βερσιόν του ήρωα της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σάλαχ".

Τέλος, υπογραμμίζεται πως ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Μανουελ Πελεγκρίνι, θέλει να ενισχύσει τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης και σκοπεύει να πραγματοποιήσει ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ, τονίζεται πως ο Ουάρντα ανήκει στον ΠΑΟΚ αλλά πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ατρόμητο και αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Σούπερ Λίγκας έχοντας 8 γκολ και 6 ασίστ σε 23 παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας.

"Αναμφισβήτητα ο Ουάρντα έχει πολλές δυνατότητες. Η Γουέστ Χαμ χρειάζεται έναν δημιουργικό εξτρέμ, ικανό να μεταφέρει με σιγουριά το παιχνίδι προς την πλευρά των αντιπάλων και να επηρεάζει το παιχνίδι με μία κίνηση" καταλήγει το κείμενο.

Διαβάστε ακόμη...