Ο Κόνιαρης, οι ΗΠΑ και ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Μετά από μια γεμάτη χρονιά στον ΠΑΟΚ, με πολλές συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Αντώνης Κόνιαρης ετοιμάζεται για ένα «καυτό» καλοκαίρι.
Πηγή: inpaok.com
Ο Κόνιαρης, οι ΗΠΑ και ο ΠΑΟΚ

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, «γεμίζει τις μπαταρίες του» στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά, ενώ οι καλοκαιρινές υποχρεώσεις του ταλαντούχου γκαρντ ξεκινούν τη Δευτέρα (18/6), με την συγκέντρωση της εθνικής ομάδας στην Αθήνα.

Στις 28 Ιουνίου η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Εσθονία και στις 2 Ιουλίου το Ισραήλ για το τρίτο παράθυρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, με τον Κόνιαρη να βρίσκεται στις επιλογές του Θανάση Σκουρτόπουλου, όπως και οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Λίνος Χρυσικόπουλος και Δημήτρης Κατσίβελης.

Μετά τους προκριματικούς αγώνες της εθνικής, ο 20χρονος καλαθοσφαιριστής θα μεταβεί στις ΗΠΑ, όπου θα πάρει μέρος σε ειδικό camp στην Καλιφόρνια, με στόχο την ατομική του βελτίωση, ενόψει της νέας χρονιάς.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε πως έχει δηλώσει συμμετοχή στο draft του NBA, όμως είναι πολύ πιθανό να αποσυρθεί, όπως έκανε πέρυσι, ενώ θυμίζουμε συμμετοχή είχε δηλώσει και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος όμως την απέσυρε εδώ και μέρες.

Τέλος, τα σενάρια για το μέλλον του είναι πολλά, όμως το δεδομένο είναι, ότι έχει συμβόλαιο για μια ακόμα χρονιά με τον ΠΑΟΚ (έως το 2019).

Διαβάστε ακόμη...