«Καλύτερα Στουρμ Γκρατς...»

Από paok24.com: Το προφίλ του ΠΑΟΚ και του κόσμου του σκιαγράφησε η σελίδα "ajax1.nl", η οποία ασχολείται αποκλειστικά με θέματα του Άγιαξ, ενόψει της μεθαυριανής κλήρωσης του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: paok24.com
«Καλύτερα Στουρμ Γκρατς...»

Μεταξύ άλλων, στο κείμενο αναφέρεται πως ο Άγιαξ αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της σεζόν 2016-17 υπό τις οδηγίες του Πίτερ Μπος και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο χάρη στη νίκη του στην Τούμπα με σκορ 2-1, ενώ γίνεται ιδιαίτερα μνεία στον Ράζβαν Λουτσέσκου λόγω του ότι κατάφερε να παραμείνει στον "ασπρόμαυρο" πάγκο για ολόκληρη τη σεζόν, με δεδομένο πως ο Δικέφαλος είχε 8 διαφορετικούς προπονητές τα τελευταία 5 χρόνια.

Επιπλέον, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς χαρακτηρίζεται ως το αστέρι του ΠΑΟΚ και σημειώνεται πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως παίκτης της Σερβίας και πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Νιουκαστλ για την απόκρισή του, ενώ σε ότι αφορά το αγωνιστικό προφίλ των "ασπρόμαυρων", τονίζεται:

"Για εμάς τους Ολλανδούς, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι το πιο γνωστό όνομα των Ελλήνων, παρά το ότι δεν έχει θέση στο βασικό σχήμα. Ο ΠΑΟΚ γενικά παίζει με σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Πρίγιοβιτς να είναι ο πιο προωθημένος επιθετικός. Πίσω από αυτόν, παίζουν κυρίως ο Ανγκολέζος Τζάλμα και ο Δημήτρης Πέλκας, μαζί με έναν ακόμα μέσο.

Ο Πέλκας μέτρησε την προηγούμενη σεζόν 8 γκολ και 7 ασίστ στο πρωτάθλημα, αλλά ο δεξιός μπακ Λέο Μάτος είναι ένας ακόμα παίκτης που αξίζει να κοιτάξεις. Του αρέσει να προωθείται συχνά και στο περσινό πρωτάθλημα ήταν καλός με 4 γκολ και 6 ασίστ".

Τέλος, γίνεται αναφορά στο γήπεδο της Τούμπας, το οποίο χαρακτηρίζεται το "καζάνι της μάγισσας", με τον συντάκτη του κειμένου να υπογραμμίζει πως ο ΠΑΟΚ έχει ένα καυτό κοινό αλλά και έναν... καυτό πρόεδρο ενίοτε (σ.σ. λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ).

Το κείμενο καταλήγει: "Μπορεί να είναι μία δύσκολη δουλειά για τον Άγιαξ (σ.σ. το να παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) αν και η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες. Ωστόσο, η Στουρμ Γκρατς δείχνει να είναι ένας πιο ευχάριστος αντίπαλος, καθώς έχασε πολλούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ενώ η ομάδα του ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα παραμείνει η ίδια με πέρσι. Μόνο μία πιθανή αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, θα είναι πραγματική απώλεια για τον ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...