Ο Γκαρσία γράφει ιστορία!

Από inpaok.com: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την Παρασκευή (15/6) την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος θα παραμείνει στο «τιμόνι» της Κ20 τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2020.
Πηγή: inpaok.com
Ο Γκαρσία γράφει ιστορία!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Ο Ουρουγουανός, έτσι, γράφει τη δική του ιστορία στον Σύλλογο, καθώς μετά τη σπουδαία καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με την ασπρόμαυρη φανέλα, συνεχίζει να προσφέρει στις Ακαδημίες, μετρώντας δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων, τόσο με την Κ17 όσο και με την Κ20.

Με την προσωπικότητά, το πάθος, την αποφασιστικότητα και την εργατικότητά του καθοδηγεί τα «αετόπουλα», με το φετινό πρωτάθλημα να αποτελεί την πιο χαρακτηριστική απόδειξη της δουλειάς που γίνεται από τον Γκαρσία και τους συνεργάτες του.

Έτσι, η απόφαση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, ήταν κάτι περισσότερο από αναμενόμενη, άλλωστε πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τον κόσμο του Δικεφάλου εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...