«Να πετύχουμε τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Ο Δ. Κωνσταντινίδης στο ΠΑΟΚ 24
Πηγή: paok24.com
«Να πετύχουμε τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δυο χρόνια, μίλησε στο PAOK24 o λίμπερο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ο νεαρός αθλητής ήρθε πριν από δυο χρόνια στον ΠΑΟΚ και κατάφερε με τις εμφανίσεις του να κερδίσει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μέσα από το PAOK24 τονίζει πως ήταν επιθυμία και του ίδιου να μείνει στον Δικέφαλο, αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που του δείχνει η διοίκηση, ενώ χαρακτήρισε την έλευση του Δημήτρη Τζούριτς ως μια τεράστια μεταγραφή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα!

«Θέλαμε και οι δυο πλευρές να συνεχίσουμε, εγώ το περίμενα πως και πως, ήθελα πολύ να μείνω στον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση της ομάδας έδειξε εμπιστοσύνη σε εμένα και ανανεώσουμε για δυο ακόμα χρόνια, είμαι πολύ χαρούμενους και περιμένω να ξανά μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη» σημείωσε αρχικά.

Για το αν η εμπιστοσύνη που του δείχνει η διοίκηση του δίνει έξτρα κίνητρο;

Εννοείται αυτό! Όταν όλη η ομάδα στο δείχνει καθημερινά αυτό, τότε έχεις και το καθαρό μυαλό για να δώσεις ακόμα παραπάνω πράγματα. Θέλω να τα πάω ακόμα καλύτερα με τον ΠΑΟΚ, να φτάσω όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην απόδοση μου και κάθε μέρα να βελτιώνομαι ώστε να δικαιώσω και τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται.

Πρόσφατα ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μια μεγάλη μεταγραφή, αυτή του Δημήτρη Τζούριτς....

Ναι, είναι μια τεράστια μεταγραφή, όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα! Βλέπουμε πως το τελευταίο διάστημα έρχονται στην Ελλάδα μεγάλα ονόματα και αυτό θα βοηθήσει γενικά το πρωτάθλημα. Η διοίκηση με αυτή την κίνηση αλλά και με τις υπόλοιπες μέχρι τώρα, δείχνει ότι και φέτος ο ΠΑΟΚ θα είναι μέσα στους στόχους, ενώ αποδεικνύει ότι ο πρωταθλητισμός στον σύλλογο συνεχίζεται.

Τέλος έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο του Δικεφάλου, αναφέροντας:

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ γνωρίζουμε όλοι ότι πάντα είναι δίπλα μας. Το βλέπουμε κάθε χρόνο αυτό, ενώ όπως είπε και ο Τακουρίδης, εμείς οι Έλληνες παίκτες το νιώθουμε καλύτερα και καταλαβαίνουμε το πόσο αγάπη έχουν για τον σύλλογο. Χαιρόμαστε που είναι πάντα κοντά μας, τους θέλουμε δίπλα μας ξανά και μακάρι να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια με διαρκείας, καθώς αν δεν κάνω λάθος πέρυσι δόθηκαν πάνω από 1300, αριθμός που είναι αρκετά υψηλός με βάση τα δεδομένα στην Ελλάδα και τις άλλες ομάδες.

Διαβάστε ακόμη...