Αντίστροφη μέτρηση για τα διαρκείας!

Από paok24: Θέμα ημερών οι ανακοινώσεις για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης τους.
Πηγή: paok24.com
Αντίστροφη μέτρηση για τα διαρκείας!

Ο κόσμος του Δικεφάλου έχει... ζεσταθεί, μετά τη μεταγραφική "βόμβα" του Τζούριτς που ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ, τις ανανεώσεις συνεργασιών με Τακουρίδη, Κωνσταντινίδη και Τερζή, αλλά και τις συμφωνίες που θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες με παίκτες που έρχονται για να ανεβάσουν επίπεδο τον Δικέφαλο του Βορρά.

Η "δίψα" κόσμου και ομάδας για να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στην κορυφή της Ελλάδας, αλλά και παράλληλα να διεκδικήσει και τους άλλους δύο εγχώριους τίτλους, είναι μεγάλη, ενώ υπάρχει και η συμμετοχή στην Ευρώπη, με τον Δικέφαλο να έχει μεγάλες πιθανότητες να δώσει το παρών για δεύτερη σερί χρονιά στους ομίλους του Champions League.

Το "Παλατάκι" αναμένεται να ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές με τον κόσμο και την ομάδα να γίνονται "ένα" σε μία σεζόν με μεγάλο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα από τη στιγμή που όλοι περιμένουν ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν και επισήμως από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, οι τιμές, αλλά και ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...