Κλαίνε… οι μάνατζερ, έπεσε αναδουλειά στον ΠΑΟΚ

Από arenafm: Η μεγαλύτερη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, μέχρι τώρα, είναι η ανακύκλωση δύο ονομάτων (Βέρνμπλουμ και Πούκι) και η απουσία «αποκαλύψεων» και προτεινόμενων παιχταράδων στα πρωτοσέλιδα.
Πηγή: arenafm.gr
Κλαίνε… οι μάνατζερ, έπεσε αναδουλειά στον ΠΑΟΚ

Η «διαρροή» από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εγκαίρως, με την οποία διευκρινίστηκε ρητά και κατηγορηματικά, ότι μόνο ο Βέρνμπλουμ και ο Πούκι ενδιαφέρουν και ο Ζίβκοβιτς, εάν φύγει τερματοφύλακας, έπιασε τόπο. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν διαβάζουν ονόματα δεξιά και αριστερά, ευρισκόμενοι σε πλήρη σύγχυση, όπως κάθε καλοκαίρι. Κλαίνε… οι μάνατζερ με μαύρο δάκρυ, έπεσε αναδουλειά.

Ο μοναδικός, που έχει λεφτά με το τσουβάλι και πληρώνει για παίκτες όσο, όσο στο ελληνικό ποδόσφαιρο (Ιβάν Σαββίδης), δεν ξοδεύει, πλέον, αλόγιστα. Επελέγησαν δύο παίκτες και τέρμα. Οι εποχές, που ο ΠΑΟΚ έπαιρνε 13 παίκτες σε μία μεταγραφική περίοδο, όπως έγινε το καλοκαίρι του 2013 (μάλιστα, πριν προλάβει να αναλάβει ο Στέφενς), πέρασαν. Μάλλον, ανεπιστρεπτί.

Ο Λουτσέσκου δεν θέλει καινούργιους παίκτες. Είναι σαν τον Αναστασιάδη. Παθαίνει… αλλεργία, όταν ακούει για μεταγραφές. Απαιτεί την διατήρηση του ίδιου γκρουπ και του χρόνου, για ευνόητους λόγους, ομοιογένειας, ψυχικής ενότητας, δημιουργίας κλίματος μίας ομάδας – παρέας, με παίκτες φίλους μεταξύ τους, που θα παίζουν ο ένας για τον άλλον. Πρόκειται για αυτονόητη ποδοσφαιρική λογική. Δεν ανακάλυψε την πυρίτιδα ο Ρουμάνος…

Εάν δεν έρθει ο Βέρνμπλουμ και ο Πούκι θα έρθουν στην θέση τους δύο άλλοι. Ο ΠΑΟΚ, ήδη, έχει κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα προς την σοβαρότητα και την σωστή διαδικασία «χτισίματος» μίας ομάδας. Αν αποφευχθούν οι μεταγραφικές παλινωδίες, τότε, είναι δεδομένο από τώρα, πως ο ΠΑΟΚ στην νέα σεζόν θα είναι καλύτερη ομάδα από πέρυσι και έτοιμος για σπουδαίες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων.

Διαβάστε ακόμη...