Μονομαχία Μπαταγιάννη – Λυσσάνδρου για την προεδρία της Super League!

Από soccerplus.gr: Η Super League την Πέμπτη (14/6) προκήρυξε εκλογές για τη θέση του προέδρου που θα γίνουν στις 25 Ιουνίου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο πρόσωπα φέρονται να έχουν την πρόθεση να διεκδικήσουν τη συγκεκριμένη θέση.
Πηγή: soccerplus.gr
Μονομαχία Μπαταγιάννη – Λυσσάνδρου για την προεδρία της Super League!

Ο ένας είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Βαγγέλης Μπαταγιάννης και ο δεύτερος είναι ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσσάνδρου.

Σε αυτό το σκηνικό και με τις ψήφους να είναι συγκεκριμένες σημαντικό ρόλο θα παίξει η στάση του ΠΑΟΚ, ο οποίος ναι μεν συμμάχησε με την ΑΕΚ για να αλλάξει έπειτα από 20 χρόνια το καθεστώς που υποστηρίζονταν από τον Ολυμπιακό στην ΕΠΟ, όμως πλέον οι σχέσεις των δύο ΠΑΕ δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, ο ΠΑΟΚ να μην κατεβάσει δικό του υποψήφιο και να προτιμήσει να στηρίξει τον προερχόμενο από τον Ολυμπιακό, Μπαταγιάννη.

Ως πρόσωπα και οι δύο, Μπαταγιάννης – Λυσσάνδρου, τυγχάνουν ευρείας αποδοχής. Είναι δικηγόροι, είναι γνωστοί στις υπόλοιπες ΠΑΕ αφού μετέχουν στα συμβούλια της Super League και έχει ο καθένας ένα δικό του δίκτυο σχέσεων. Εκτιμάται ότι τις επόμενες ώρες θα γίνουν βολιδοσκοπήσεις αφού μέχρι την ημέρα των εκλογών ο δρόμος είναι μακρύς και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, ούτε καν ότι θα υπάρξουν δύο υποψηφιότητες.

Πάντως εάν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες η μάχη θα είναι σκληρή και αμφίρροπη.

Σημειώνεται ότι από τη στιγμή που η Super League έχει επικυρώσει τη βαθμολογία, Πλατανιάς και Κασσιόπη δεν θα λάβουν μέρος στην ψηφοφορία αφού υποβιβάστηκαν. Αν μέχρι τις 25/6 δεν επικυρώσει η Football League τη δική της βαθμολογία τότε δεν πάρουν μέρος ούτε ο Αρης και ο ΟΦΗ, δηλαδή οι δύο σύλλογοι που προβιβάστηκαν, συνεπώς η ανάδειξη του προέδρου θα γίνει από 14 ομάδες.

Διαβάστε ακόμη...