Φουλ για Κάτσε και Μυστακίδη!

Από sdna.gr: Τα ονόματα των Κάτσε και Μυστακίδη έπεσαν στο τραπέζι της συζήτησης ανάμεσα σε Δώνη και Νταμπίζα και αποφασίστηκε να γίνει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να μείνουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.
Πηγή: sdna.gr
Φουλ για Κάτσε και Μυστακίδη!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα, καθώς ο πρώτος επέστρεψε στην Αθήνα. Το βασικό στοιχείο που προκύπτει είναι πως συζητήθηκαν αρκετά τα ονόματα των Έργκους Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη καθώς θεωρούν πως μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τη νέα σεζόν.

Για τον λόγο αυτόν αποφασίστηκε να καταβληθεί η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να αποκτηθούν και πάλι και να αγωνίζονται τη νέα περίοδο με την πράσινη φανέλα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Νταμπίζας γνωρίζει πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πληρωθεί από πλευράς τριφυλλιού τουλάχιστον ένα ποσοστό περί του 60% των συμβολαίων τους με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, στη συνάντηση των δύο ανδρών συζητήθηκε το θέμα της προετοιμασίας καθώς ο χρόνος κυλά και πρέπει να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για το μέρος και το ακριβές χρονοδιάγραμμα. Άλλωστε, πλέον είναι δεδομένο πως υπάρχει οριστική συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Σε ό,τι αφορά τις επίσημες ανακοινώσεις αυτές αναμένονται από βδομάδα.

Διαβάστε ακόμη...