Επιβράβευση στους περσινούς κατόχους διαρκείας του ΠΑΟΚ

Από arenafm.gr: Ως επιβράβευση για τους περσινούς κατόχους διαρκείας, οι οποίοι λόγω των τιμωριών είδαν ελάχιστα ματς στην Τούμπα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχεδιάζει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Arenafm.gr, να τους παράσχει προνομιακές τιμές στην ανανέωση των διαρκείας τους.
Πηγή: arenafm.gr
Επιβράβευση στους περσινούς κατόχους διαρκείας του ΠΑΟΚ

Θεωρείται μία επιβεβλημένη κίνηση για τους φιλάθλους, που αγόρασαν πέρυσι το καλοκαίρι διαρκείας, γνωρίζοντας την ποινή των εφτά αγωνιστικών της Τούμπας, αν και στην συνέχεια τους... περίμενε η δυσάρεστη έκπληξη της νέας τιμωρίας με τρεις αγωνιστικές και ένα ματς (με τον Ολυμπιακό) που δεν έγινε.

Κατά τα άλλα, αναμένεται οι τιμές για τους νέους κατόχους να επιστρέψουν στον τιμοκατάλογο της περιόδου 2016- 2017 (αφού πέρυσι τα διαρκείας εξαιτίας της τιμωρίας ήταν πολύ φθηνά). Υπενθυμίζουμε, ότι πρόπερσι το διαρκείας στην Θύρα 1 κόστιζε 580 ευρώ, στις θύρες 2-3 380 ευρώ, στις θύρες 5-6 250 ευρώ και στις θύρες 4 και 7 140 ευρώ.

Το μεγάλο δέλεαρ και των νέων διαρκείας είναι, ότι συμπεριλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τους προκριματικούς αγώνες του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα πλέι οφ, αλλά και τα ματς στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι τιμές και οι ημερομηνίες διάθεσης των διαρκείας της νέας περιόδου αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Ιουλίου. Όπως κάθε χρόνο ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στην οικογενειακή κερκίδα.

Διαβάστε ακόμη...