Το «Goal-line» στην Τούμπα

Aπό arenafm.gr: Εκτός από την ομάδα απαραίτητη είναι και η προετοιμασία του γηπέδου για την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. O Arenafm.gr έχει το ρεπορτάζ...
Πηγή: arenafm.gr
Το «Goal-line» στην Τούμπα

Σε οργανωτικό επίπεδο, για την συμμετοχή στον δεύτερο και τρίτο προκριματικό γύρο, δεν χρειάζεται καμία πρόσθετη παρέμβαση στην Τούμπα.

Η συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, απαιτεί την τοποθέτηση του «Goal-line technology», του συστήματος που πιστοποιεί ηλεκτρονικά το εάν πέρασε ολόκληρη η μπάλα ή όχι την γραμμή τέρματος. Είναι κάμερες που τις εγκαθιστά συνεργείο της ΟΥΕΦΑ στα γκολπόστ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απλά, θα ετοιμάσει τις υποδομές εγκατάστασης (παροχή ρεύματος και μεταλλικές κατασκευές στήριξης των καμερών).

Στους ομίλους θα χρειασθεί και η δημιουργία ξεχωριστού σαλονιού στον τρίτο όροφο της Τούμπας για τους χορηγούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σημειώνουμε, πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ειδοποιήθηκε ακόμα για τον καθιερωμένο έλεγχο του γηπέδου από το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ, επειδή η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι απασχολημένη με το Μουντιάλ της Ρωσίας. Η επιθεώρηση αναμένεται να γίνει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη...