Επί τάπητος ο σχεδιασμός

Από paok24.com: Η χρονιά μπορεί να ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, αλλά ο σχεδιασμός για την επόμενη, έχει ήδη ξεκινήσει.
Πηγή: paok24.com
Επί τάπητος ο σχεδιασμός

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου βρέθηκε χθες στην Αθήνα, για ένα προσωπικό θέμα, αλλά σήμερα επέστρεψε και αργότερα, θα πραγματοποιηθεί... σύσκεψη κορυφής, με θέμα τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Φυσικά, αυτή, δε θα είναι η πρώτη κουβέντα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του προπονητή, που αφορά την επόμενη χρονιά, αλλά σήμερα θα τεθούν επί τάπητος, όλα τα ανοικτά ζητήματα, παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, του τεχνικού διευθυντή, Νίκου Σταυρόπουλου και του τζένεραλ μάνατζερ, Τέλη Ζουρνατσίδη.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί να τελειώσει θετικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βαγγέλη Μαργαρίτη, ωστόσο η στελέχωση της ομάδας της επόμενης σεζόν, έχει και άλλα ανοικτά ζητήματα.

Όλα αυτά τα θέματα, θα συζητηθούν σήμερα, ανάλογες συναντήσεις αναμένονται και τις επόμενες ημέρες και γενικά, ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, έρχεται στο προσκήνιο.

Διαβάστε ακόμη...