Δίνει τα ρέστα του για Βέρνμπλουμ!

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για τον χώρο της μεσαίας γραμμής με τον Δικέφαλο να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να τον ντύσει στα «ασπρόμαυρα».
Πηγή: inpaok.com
Δίνει τα ρέστα του για Βέρνμπλουμ!

Οι επιτελείς της ομάδας βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με τον παίκτη και τον ατζέντη του, έτσι ώστε να ασκήσουν πίεση για να πάρουν μία θετική απάντηση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Πριν περίπου μία εβδομάδα, ο Δικέφαλος είχε καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στον Σουηδό μέσο με σκοπό να τον πείσει να έρθει στη Θεσσαλονίκη .

Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» μέχρι και σήμερα (13/6) δεν έχουν πάρει απάντηση από τον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Για αυτό το λόγο, στο μίτινγκ που υπήρξε την Τρίτη 12/6 και ολοκληρώθηκε τα χαράματα της Τετάρτης, αποφασίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, ο Δικέφαλος να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Πόντους Βέρνμπλουμ!

Αυτή φτάνει το 1.5 εκατομμύριο ετησίως (για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας), ενώ εμπεριέχονται και μπόνους επιτεύξεων στόχων, μαζί με τα οποία το ποσό φτάνει αρκετά πάνω από τα πέντε εκατομμύρια.

Στην προηγούμενη πρόταση ο Δικέφαλος έδινε λιγότερα, αλλά μαζί με τα μπόνους άγγιζε τα πέντε εκατομμύρια για τα τρία χρόνια. Ωστόσο, πλέον οι «ασπρόμαυροι» δίνουν τα ρέστα τους και ξεπερνάνε αυτό το ποσό.

Ο ΠΑΟΚ δίνει γη και ύδωρ στον Σουηδό με σκοπό να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα και να πραγματοποιήσει ένα μεταγραφικό μπαμ που θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία του γραμμή.

Διαβάστε ακόμη...