Τι είπαν στην σύσκεψη οι «μεγάλοι»

Από arenafm.gr: Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (13/6) στον ΠΑΟΚ, μεταξύ του Ράζβαν Λουτσέσκου, της οικογένειας Σαββίδη και του Λούμπος Μίχελ,
Πηγή: arenafm.gr
Τι είπαν στην σύσκεψη οι «μεγάλοι»

συζητώντας για όλα τα θέματα που καίνε αυτήν την στιγμή τον "δικέφαλο", με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι αυτός που εξέφρασε τις ιδέες και τις απόψεις του κυρίως.

Σε αυτήν την συνάντηση, τοποθετήθηκαν επί των μεταγραφικών κυρίως, καθώς ειπώθηκε πως το θέμα του επιθετικού με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Πρίγιοβιτς, πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα. Είτε αυτός θα είναι ο Φινλανδός Πούκι, είτε ο κάποιος άλλος, πρέπει να κλείσει το θέμα απόκτησης του επιθετικού. Ο λόγος είναι απλός. Ο παίκτης πρέπει να βρίσκεται από την αρχή στην προετοιμασία της ομάδας και να μην ενσωματωθεί μετά, ώστε να μπει ο το δυνατόν καλύτερα στο κλίμα.

Αξίζει ο Βέρνμπλουμ

Η συζήτηση μετά πήγε στον μέσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Πόντους Βέρνμπλουμ, καθώς οι άντρες της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, συμφώνησαν ότι ο ποδοσφαιριστής της ρώσικης ομάδας, είναι πολύ ποιοτικός, μπορεί να δώσει πολλά και αξίζει να τον περιμένουν λίγο παραπάνω, κι ας περνάει ο χρόνος.

Τέλος ο Ρουμάνος τεχνικός έκλεισε με τις σκέψεις τους για τα προκριματικά, καθώς γνωστοποίησε τι θα διαμηνύσει στους παίκτες του. Και αυτό θα είναι πως τα προκριματικά του Champions League, αποτελούν συνέχεια της περσινής εξαιρετικής αγωνιστικής περιόδου, κάτι που θα τους μεταφέρει στην προετοιμασία.

Διαβάστε ακόμη...