«Έχω το μεγαλύτερο κίνητρο»

Από inpaok.com: «Φτιαγμένος» για το παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία εμφανίστηκε, για ακόμα μια φορά, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Πηγή: inpaok.com
«Έχω το μεγαλύτερο κίνητρο»

Μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, ενόψει του Μουντιάλ, ο φορ του ΠΑΟΚ τόνισε εκ νέου, ότι κανένας δεν έχει μεγαλύτερο κίνητρο από τον ίδιο.

Παράλληλα σημείωσε ότι η παρουσία του στα γήπεδα της Ρωσίας, δύσκολα συγκρίνεται με κάτι που έχει ζήσει μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά, τα΄ όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με την Ελβετία:

«Σίγουρα θα είναι ντέρμπι το ματς με την Ελβετία, δεν υπάρχει παίκτης με μεγαλύτερο κίνητρο από εμένα. Πολύ φίλοι μου από την Ελβετία, θέλουν να κερδίσω... Αγωνίστηκα για αυτούς, όμως τώρα αγωνίζομαι για την Σερβία και θα υπάρχει ένα περίεργο συναίσθημα. Εγώ όμως θέλω τη νίκη.

Στην Ελβετία, ζουν πολλοί από τα Βαλκάνια. Σχεδόν όλοι τους είναι ταλαντούχοι, δεν μου προκαλεί έκπληξη που διακρίνονται και είναι ανάμεσα στους καλύτερους της Ελβετίας».

Για την συμμετοχή του στο Μουντιάλ:

«Είναι δύσκολο να συγκρίνω την συμμετοχή σε Μουντιάλ με οποιοδήποτε ματς, ίσως θα την συνέκρινα με κάποιον τελικό. Σε αυτή τη διοργάνωση δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, ότι κάνεις σε ένα ματς το έκανε. Κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό και έχουμε πολλούς παίκτες στη Σερβία, που έχουν παίξει τόσο σημαντικά ματς».

Διαβάστε ακόμη...