«Πρίγιοβιτς η... μηχανή των γκολ»

Από sdna.gr: Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου έφτασε, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης, θα γίνει η σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την αναμέτρησης της διοργανώτριας Ρωσίας, απέναντι στην Σαουδική Αραβία.
Πηγή: sdna.gr
«Πρίγιοβιτς η... μηχανή των γκολ»

Στο 21o Mundial, εκπροσώπηση θα έχει και ο ΠΑΟΚ με τους Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Αμρ Ουάρντα, να ετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στην κορυφαία διοργάνωση. Ο Σέρβος επιθετικός του Δικεφάλου, μάλιστα, βρέθηκε στο... επίκεντρο της ελβετικής ιστοσελίδας «20min.ch».

Στο αφιέρωμα τους οι Ελβετοί με αφορμή της παρουσίας του στην αποστολή της Σερβίας, κάνουν αναφορά στην καριέρα του Πρίγιοβιτς σε Σιόν και Λωζάνη, αλλά και την... περιήγηση του σε Ιταλία, Αγγλία, Νορβηγία, Τουρκία, Πολωνία και Ελλάδα, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει η καταγραφή της εντυπωσιακής του σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι Ελβετοί για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ:

«Εκείνοι που τον είδαν να παίζει στη Σιόν ή την Λωζάνη δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους. Αλλά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει γίνει μηχανή των γκολ και σίγουρα θα λάμψει στα γήπεδα της Ρωσίας. Η καριέρα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν τόσο θυελλώδης, που για να τον δουν να μένει σε μια ομάδα περισσότερες από μία σεζόν θα ήταν σχεδόν θαύμα.

Ο Πρίγιοβιτς είναι μόλις 28 ετών, αλλά έχει ήδη γνωρίσει τα ελβετικά, αγγλικά, ιταλικά, νορβηγικά, ελληνικά, τουρκικά και πολωνικά πρωταθλήματα! Ο γεννημένος στο Σεντ Γκάλεν επιθετικός, σήμερα, είναι ένα αστέρι στην Ελλάδα, όπου έχει σημειώσει 27 γκολ σε 39 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή σεζόν. Κέρδισε το Κύπελλο και πήρε τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ στην τοπική Super League»

Διαβάστε ακόμη...