Να μην πειραχθεί ο «κορμός»

Aπό paok24.com: Την ώρα που τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες ξεκούρασης, οι επιτελείς του Δικεφάλου δουλεύουν για την επόμενη ημέρα.
Πηγή: paok24.com
Να μην πειραχθεί ο «κορμός»

Η χτεσινοβραδινή πολύωρη συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία και των στελεχών που δουλεύουν για την ομάδα, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Πέρα από τις αποφάσεις σχετικά με το πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι και συγκεκριμένα σε περιπτώσεις παικτών που έχει στοχεύσει στην απόκτηση τους, πρόεδρος και προπονητής του Δικεφάλου συμφώνησαν σε μία βασική αγωνιστική προτεραιότητα ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Ποια είναι αυτή; H διατήρηση του κορμού της ομάδας που φέτος κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και την 1η θέση στο χορτάρι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στον ΠΑΟΚ μετά και από την προτροπή του Λουτσέσκου θέλουν να βάλουν τέλος σε όλα τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν παίκτες της ομάδας, καθώς βασικός στόχος της ομάδας είναι στο περσινό πολύ πλούσιο ρόστερ να προστεθούν λίγοι, αλλά πολύ ικανοί ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν το σύνολο να πάει ένα βήμα παρακάτω.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, η ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται ότι προηγείται χρονικά, με τον Τεεμού Πούκι να είναι ο πρώτος αλλά όχι ο μοναδικός στόχος και τον Δικέφαλο να πιέζει την πλευρά του Φινλανδού για άμεση απάντηση.

Διαβάστε ακόμη...