Πίεση σε Πούκι, αναμονή για Βέρνμπλουμ

Από sdna: Οι άξονες πάνω στους οποίους κινήθηκε η σύσκεψη Ιβάν Σαββίδη - Ραζβάν Λουτσέσκου και των υπόλοιπων στελεχών της ομάδας κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας. Τα μεταγραφικά, οι "ανοιχτές" υποθέσεις και το ζητούμενο της διατήρησης του κορμού της ομάδας δια στόματος του προπονητή.
Πηγή: sdna.gr
Πίεση σε Πούκι, αναμονή για Βέρνμπλουμ

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και έχουν ξεκινήσει από νωρίς ένα κύκλο συζητήσεων στο Μακεδονία Παλλάς αναφορικά με τις μεταγραφικές υποθέσεις του Δικεφάλου και την πολιτική που θα ακολουθηθεί τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τα πουν ακόμη και πιο αργά το βράδυ δεδομένου πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (13/6) από την Θεσσαλονίκη.

Στην σύσκεψη κορυφής των επιτελών του ΠΑΟΚ, υπήρξαν τρεις βασικοί άξονες στα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος. Το βασικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να κάνει με την διατήρηση του κορμού της ομάδας. Είναι κάτι που έχει σημειώσει πολλάκις και στις δημόσιες τοποθετήσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός, καθώς βασικό μέλημα για εκείνον είναι να αποφευχθεί η διατάραξη του κορμού και της ισορροπίας που υπάρχει στην ομάδα του.

Τόσο ο Λουτσέσκου όσο και γενικότερα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκτιμούν πως έχουν ένα πολύ αξιόλογο υλικό στα χέρια τους, όπως φάνηκε και κατά την διάρκεια της σεζόν, και γι΄αυτό θα πρέπει να διατηρηθεί καθώς ηχούν μεταγραφικές "σειρήνες" για αρκετούς παίκτες της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, αναλύθηκαν και συζητήθηκαν οι μεταγραφικές υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα όπως είναι αυτή του Τέεμου Πούκι και του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Οι συζητήσεις στην σύσκεψη κορυφής του ΠΑΟΚ δρομολογούν εξελίξεις καθώς ο Δικέφαλος θα ασκήσει πίεση στην πλευρά του Φινλανδού ποδοσφαιριστή για οριστική απάντηση προκειμένου να ξέρουν πως θα κινηθούν σε εναλλακτική περίπτωση, με τον χρόνο να μετράει πλέον αντίστροφα για τον 28χρονο επιθετικό.

Αντίθετα, για τον Σουηδό υπάρχει διάθεση αναμονής καθώς στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, με τον Βέρνμπλουμ να εξετάζει χωρίς πίεση χρόνου κάθε προοπτική που του παρουσιάζεται...

Διαβάστε ακόμη...