"Περισσότερες επιτυχίες τη νέα χρονιά"

Από paokrevolution.net: Ο Θοδωρής Ζάρας εκανε τον απολογισμό της σεζόν για τον ΠΑΟΚ που τερμάτισε τρίτος στο Πρωτάθλημα.
Πηγή: paokrevolution.net
"Περισσότερες επιτυχίες τη νέα χρονιά"

Αναλυτικά ...

"Με δεδομένο ότι οι δυο πρώτες θέσεις είναι δύσκολο να σπάσουν αφού εκεί είναι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ένα δικό τους Πρωτάθλημα και επομένως είναι επιτυχία η τρίτη θέση. Εύχομαι στο μέλλον ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να σπάσει αυτό το δίδυμο".

Για το ότι η χρονιά δεν άρχισε καλά: "Είμαστε τυχεροί που αυτά τα σκαμπανεβάσματα τα είχαμε στην αρχή. Εμείς συνεχίσαμε να δουλεύουμε, να παραμένουμε ενωμένοι, ήρθε και η ενίσχυση με κάποια παιδιά και έτσι άλλαξε η εικόνα μας. Παίξαμε καλό μπάσκετ και κάναμε ωραίες νίκες".

Για το αν το Κύπέλλο είναι πιο βατός στόχος: "Ναι γιατί εκεί κρίνεται σε ένα παιχνίδι και αν βρεθείς σε καλή μέρα μπορείς να διεκδικήσεις τη νίκη".

Για τα αποδυτήρια της ομάδας: "Είναι η βάση. Οταν τα πράγματα δεν πάνε καλά τα αποδυτήρια δοκιμάζονται. Εμείς είχαμε όμως ένα καλό κλίμα. Καταφέραμε να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία γιατί παραμείναμε ενωμένοι".

Για το αν ο κόσμος στήριξε όσο ήθελαν την ομάδα: "Ο κόσμος μας δίνει ώθηση. Εύχομαι να έρθουν του χρόνου ακόμη περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Ενα χειροκρότημα βοηθά πάντα".

Για την επόμενη χρονιά: "Αν κρατηθεί ένα μεγάλο ποσοστό του κορμού, μείνει ο προπονητής μπορούμε να έχουμε περισσότερες επιτυχίες. Δηλαδή να προχωρήσουμε και άλλο στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε το Κύπελλο".

Για το αν μπορεί να έρθει μια ευρωπαϊκή διάκριση: "Είδατε ότι φέτος στις λεπτομέρειες χάσαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Διαβάστε ακόμη...