Οι προτεραιότητες του νέου ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Με την κατάκτηση της 3ης θέσης ολοκληρώθηκε η σεζόν 2017-2018 για τον ΠΑΟΚ και οι διεργασίες για το «χτίσιμο» της νέας χρονιάς έχουν αρχίσει.
Πηγή: inpaok.com
Οι προτεραιότητες του νέου ΠΑΟΚ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου, σχετικά με τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν την καλοκαιρινή περίοδο, εξάλλου οι «ασπρόμαυροι» δεν σταμάτησαν να έχουν το νου τους στην αγορά όλο αυτό το διάστημα.

Προφανώς, βασική προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος συμπλήρωσε έξι χρόνια στην ομάδα, όμως το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε με το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο αρχηγός ήταν εκπληκτικός για μια ακόμα χρονιά και παρά την ηλικία του, κατάφερε όχι μόνο να κληθεί για πρώτη φορά στην εθνική, αλλά και να καθιερωθεί.

Ενδιαφέρον για τον 35χρονο φόργουορντ είναι λογικό να υπάρχει και από άλλες ομάδες της Basket League, όπως ο Προμηθέας, επομένως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα συζητήσουν άμεσα τόσο με τον ίδιο όσο και με τον μάνατζερ του, προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα και να τελειώσει εδώ την καριέρα του.

Όσον αφορά τον Φιλ Γκος, ο οποίος από τη στιγμή που ήρθε στη Θεσσαλονίκη βοήθησε τα μέγιστα στην αγωνιστική «μεταμόρφωση», είναι ξεκάθαρο πως οι επιτελείς του Δικεφάλου επιθυμούν να τον κρατήσουν και του χρόνου, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές δυνατότητες των «ασπρόμαυρων».

Ο ίδιος αποχώρησε για τις ΗΠΑ πριν λίγες ώρες με τις καλύτερες εντυπώσεις από την ομάδα και την πόλη, τονίζοντας πως θα πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση, αφού προηγηθεί ένα αναγκαίο διάλειμμα ξεκούρασης μαζί με τον οικογένειά του και το νέο της μέλος, τον Γκος Junior.

Τέλος, να τονίσουμε, πως ο Νίκος Σταυρόπουλος μαζί με τον Ηλία Παπαθεοδώρου θα ταξιδέψουν για τις ΗΠΑ στις αρχές Ιουλίου, για να παρακολουθήσουν από κοντά το Summer League του NBA στο Λας Βέγκας, ενώ εικόνα υπάρχει και για το Portsmouth Invitational Tournament, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο, έστω κι αν ο «Μάτζικ» δεν έδωσε το «παρών» ύστερα από χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...