Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» και τον Τσούμπα Ακπόμ (video)

ΑΠό paok24.com: Στη λίστα για επιθετικό και πιο νέοι παίκτες
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» και τον Τσούμπα Ακπόμ (video)


Μπορεί ο Τεέμου Πούκι να αποτελεί τον "εκλεκτό" του ΠΑΟΚ για την επιθετική γραμμή του Δικεφάλου, ωστόσο, οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» έχουν και τις εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το... φλερτ με τον Φινλανδό επιθετικό, ή στο ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός.

Μια από τις περιπτώσεις που έχουν ψηλά στην λίστα τους οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είναι και αυτή του 22χρονου Άγγλου, με καταγωγή από τη Νιγηρία, Τσούμπα Ακπόμ, ο οποίος ανήκει στην Άρσεναλ και το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε με την μορφή του δανεισμού στη Σιντ Τρούιντεντ, έχοντας ως συμπαίκτες τον Στέλιο Κίτσιου και τον Χάρη Χαρίση.

Ο νεαρός επιθετικός υπήρξε διεθνής με την U21 της Αγγλίας (4 συμμετοχές / 3 γκολ) ενώ στην παρουσία του στο βελγικό πρωτάθλημα κατέγραψε 16 συμμετοχές με έξι γκολ και 1 ασίστ. Στο πρώτο μισό της σεζόν σημείωσε έξι συμμετοχές με δύο γκολ, φορώντας την φανέλα της δεύτερης ομάδας της Άρσεναλ, καταγράφοντας παράλληλα και μια συμμετοχή στο Κύπελλο Αγγλίας, με τους «κανονιέρηδες».

Συνολικά με την φανέλα της Άρσεναλ, ο Τσούμπα Ακπόμ έχει σημειώσει 12 συμμετοχές, μετρώντας και δύο ασίστ, ενώ με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου από το Λονδίνο σε 50 εμφανίσεις έχει καταγράψει 33 γκολ!

Πέρα από την Άρσεναλ ο ύψους 1,86 επιθετικός έχει αγωνιστεί με την μορφή του δανεισμού σε Μπρέντφορντ, Κόβεντρι, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπράιτον, Χαλ και Σιντ Τρούιντεντ, με τις παρουσίες του στις δύο τελευταίες να είναι και οι πιο επιτυχημένες.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι από τις περιπτώσεις πιο νέων παικτών που έχουν και μεταπωλητική αξία και γι΄ αυτό βρίσκεται στα... ραντάρ του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...