«Μας στέρησαν το πρωτάθλημα»

Από inpaok.com:Για την εμπειρία του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Ροντρίγκο Ρέι σε ιστοσελίδα της Αργεντινής, κάνοντας αναφορά και στα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή του πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
«Μας στέρησαν το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αργεντίνος πορτιέρο του ΠΑΟΚ:

Τι σου λείπει από την Αργεντινή;

Το ψητό, γιατί στην Ελλάδα έχουν και άλλα είδη κρέατος. Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει άλλος Αργεντίνος πέρα από εμένα, μου λείπουν τα έθιμα που είχα όταν έπαιζα στην Γοδόι Κρουζ.

Πως ήταν η προσαρμογή σου στην Ελλάδα;

Όταν πρωτοπήγα στην Θεσσαλονίκη, έζησα μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς δεν είχα φύγει ποτέ από την Αργεντινή. Βρήκα πολύ καλούς ανθρώπους, που πάντα μου συμπεριφέρονται με καλοσύνη. Είναι κάτι διαφορετικό για εμένα, το να βρίσκομαι σε μια ομάδα με παίκτες από διάφορα μέρη του κόσμου. Ήταν κάτι διαφορετικό για εμένα, να είμαι σε αποδυτήρια, που μιλούν πέντε διαφορετικές γλώσσες.

Πως επικοινωνείς με τους συμπαίκτες σου;

Όταν πρωτοπήγαμε στην Ελλάδα με την Λάουρα, αποφασίσαμε να κάνουμε ταχύρυθμα μαθήματα αγγλικών. Τώρα πλέον επικοινωνούμε καλά.

Πως είναι η εμπειρία στον ΠΑΟΚ;

Ήταν υπέροχο που κλείσαμε την σεζόν με έναν τίτλο. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαστε τυχεροί που κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ στο πρωτάθλημα βγήκαμε δεύτεροι καθώς αποφάσισαν να μας αφαιρέσουν βαθμούς και δεν μας άφησαν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Τι έγινε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ;

Στο ματς με την ΑΕΚ, όποια ομάδα θα κέρδιζε, θα κατακτούσε και τον τίτλο. Στο τέλος του αγώνα σκοράραμε, ο διαιτητής το μέτρησε και στην συνέχεια πήρε την απόφαση του πίσω. Ήταν μια τρελή στιγμή για όλους μας, αυτό δεν συμβαίνει κάθε ημέρα.

Διαβάστε ακόμη...