Πέλκας: «Ότι πιο έντονο έχω ζήσει»

Από inpaok.com: Εκτός από τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέσω Skype στην παρουσίαση της ταινίας του ΠΑΟΚ μίλησε και ο Δημήτρης Πέλκας.
Πηγή: inpaok.com
Πέλκας: «Ότι πιο έντονο έχω ζήσει»

«Είναι μια πολύ όμορφη ταινία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Αρωνιάδη, τον Κυριάκο Κυριάκο και όσους εργάστηκαν για να ετοιμάσουν αυτό το έργο», είπε ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Δικέφαλου.

Τι σκεφτόταν ο Δημήτρης Πέλκας, όταν του έκανε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς την πάσα στον τελικό λίγο πριν κάνει το 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ και σφραγίσει το Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ; «Εκείνη τη στιγμή το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να μπω με την μπάλα στα δίκτυα! Μετά πήγα να πανηγυρίσω αμέσως με τον κόσμο. Ήταν η πιο έντονη στιγμή στην καριέρα μου. Ήθελα αν γινόταν να μπω μέσα στον κόσμο και να μη γυρίσω στον αγωνιστικό χώρο».

Ακόμη πρόσθεσε: « Ήταν ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Εκείνες τις στιγμές σκεφτόμουν ότι με το γκολ μου το παιχνίδι τελείωσε και πήραμε ουσιαστικά το Κύπελλο. Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και δώσαμε μεγάλη χαρά σε όλον τον κόσμο μας, που μας πίστευε. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και αυτό το νιώθαμε. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας γι' αυτό».

Διαβάστε ακόμη...