«Η ταινία έχει το μήνυμα ότι το Κύπελλο είναι μόνο η αρχή…»

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς παρακολούθησε χτες το ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, απολαμβάνοντας τη συγκεκριμένη στιγμή.
Πηγή: paok24.com
«Η ταινία έχει το μήνυμα ότι το Κύπελλο είναι μόνο η αρχή…»

Ο... τίγρης παραδέχτηκε ότι η ταινία τον συγκίνησε, υποστηρίζοντας ότι το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι πως αυτός ο τίτλος ήταν μόνο η αρχή για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος της χτεσινής εκδήλωσης.

Για το αν ένιωσε υπερηφάνεια: Βεβαίως ένιωσα. Είμαι τυχερός που ήμουν και στο παιχνίδι. Το να γίνει μία ταινία για ένα τέτοιο γεγονός με πρωταγωνιστές τους παίκτες είναι συγκινητικό. Η ταινία έχει το μήνυμα ότι εδώ είναι μόνο η αρχή.

Για την πιο έντονη στιγμή κατά την άποψη του στο ντοκιμαντέρ: Εμείς είμαστε χρόνια στον αθλητισμό και ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα μας. Σαν φίλαθλος βλέπεις το παιχνίδι εντελώς διαφορετικά αυτά τα 94 λεπτά. Το πιο έντονο συναίσθημα ήταν όταν τελειώνει το ματς, εκεί που τελειώνουν τα πάντα... Είναι σίγουρο ότι και η στιγμή με τη φανέλα από τον τελικό του μπάσκετ μέσα στο ντοκιμαντέρ είναι πολύ έντονη στιγμή. Δεν περίμενα ότι θα έχουμε και κάτι από το μπάσκετ μέσα στην ταινία.

Για το αν το μέλλον είναι εδώ: Αυτό είναι δεδομένο. Λίγη υπομονή πρέπει να έχουμε γιατί όλα τα καλά πράγματα έρχονται στην ώρα τους.

Διαβάστε ακόμη...