Οι δανεικοί που επιστρέφουν

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ για ακόμη μια σεζόν έχει αρκετούς παίκτες που παραχώρησε με την μορφή του δανεισμού, οι οποίοι αναμένεται να βρίσκονται στο πρώτο ραντεβού του Δικεφάλου, για τη νέα σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
Οι δανεικοί που επιστρέφουν

Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Λάμπρου Κίτσιου, Χαρίσης, Κάτσε, Μυστακίδης, Πούγγουρας, Πέδρο Ενρίκε και Ζάιρο, αναμένεται να δώσουν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση των «ασπρόμαυρων», ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Αμρ Ουάρντα, που μετέχει, ωστόσο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Αιγύπτου.

Οι παραπάνω παίκτες θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία του Δικεφάλου, με το μέλλον τους στους «ασπρόμαυρους», να κρίνεται από την παρουσία τους στις προπονήσεις και τα «θέλω» του Ράζβαν Λουτσέσκου από αυτούς.

Το δεδομένο είναι, ότι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσει με το ρόστερ του Δικεφάλου να αριθμεί πάνω από 30 ποδοσφαιριστές, με τον Ρουμάνο τεχνικό να καλείται να πάρει τις αποφάσεις, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των παικτών που θα παραμείνουν για όλη τη διάρκεια της σεζόν, στο δυναμικό των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε ακόμη...