Ανατροπή με Λέοβατς;

Από paok24.com:Και ενώ το μόνο που έδειχνε να απομένει για την "μετακόμιση" του Μάριν Λέοβατς στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις, σημερινό δημοσίευμα κροατικής ιστοσελίδας κάνει λόγο για... ανατροπή!
Πηγή: paok24.com
Ανατροπή με Λέοβατς;

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "germanijak.hr" σε ρεπορτάζ που φέρει τον τίτλο "Μεγάλη στροφή στο Μαξιμίρ, ο Λέοβατς πέρασε ιατρικές εξετάσεις αλλά η Ντιναμό του αρνήθηκε εξαιτίας του αρχηγού της Όσιγιεκ;", υποστηρίζει πως η μεταγραφή του Κροάτη αμυντικού από τον ΠΑΟΚ στη Ντιναμό δεν θα πραγματοποιηθεί.

Αιτία σύμφωνα πάντα με την εν λόγο ιστοσελίδα είναι ο 25χρονος διεθνής αριστερός μπακ της Όσιγιεκ, Μπόρνα Μπάριτς, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ! Πιο συγκεκριμένα, στο κείμενο αναφέρεται: "Μία απίστευτη κατάσταση συμβαίνει στη Ντιναμό. Μετά την αποχώρηση του Σόσα, οι άνθρωποί της έψαχναν για αριστερό μπακ και φάνηκε πως βρήκαν τον Μάριν Λέοβατς, που στο δεύτερο μισό της χρονιάς αγωνίστηκε στη Ριέκα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Η Ντιναμό θέλησε να αγοράσει τον πρώην διεθνή, συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, ο παίκτης πέρασε ιατρικές εξετάσεις, προπονήθηκε με τους προπονητές φυσικής κατάστασης αλλά μπήκε στον πάγο. Και αυτό γιατί τα τελευταία νέα αναφέρουν πως πίσω από αυτή την εμπλοκή βρίσκεται ο αριστερός μπακ και αρχηγός της Όσιγιεκ, Μπόρνα Μπάρισιτς, που κάποτε ήταν μέλος της Ντιναμό".

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ τονίζεται πως ο Λέοβατς διαθέτει εξαιρετική εμπειρία λόγω της παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα, το πρωτάθλημα της Αυστρίας και τις κατά διαστήματα παρουσίες του στην Εθνική αλλά και πως η Ντιναμό συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ να του καταβάλλει 350 χιλιάδες ευρώ, αλλά όλα δείχνουν πως οι Κροάτες θα επενδύσουν τελικά στον 25χρονο Μπάρισιτς!

Διαβάστε ακόμη...