«Ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα»

Από sdna.gr:Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ξεκουράζεται στην Κρήτη ενόψει της νέας σεζόν και μίλησε για τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς, τη θέση που θα αγωνίζεται, αλλά και το Μουντιάλ της Ρωσίας.
Πηγή: sdna.gr
«Ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα»

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ3:

«Δεν έχει αρχίσει η προετοιμασία ακόμα οπότε ότι και να πω για τη νέα χρονιά είναι δύσκολο αυτή την στιγμή. Έχουμε ακόμα πολλές μέρες και θα δούμε τι θα γίνει, προέχει η ξεκούραση για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Είναι ακόμα νωρίς να πούμε κάτι για την επόμενη σεζόν, δεν ξέρουμε ποιοι παίκτες θα έρθουν και ποιοι θα αποχωρήσουν».

Για τη θέση που θα αγωνίζεται:
«Έχω κουραστεί να απαντάω στην ερώτηση για τον αριστερό μπακ. Ξέρουν όλοι ποια είναι η αγαπημένη μου θέση, αλλά ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα από εμένα και με χρησιμοποιεί εκεί που θέλει αυτός. Για μένα σημασία έχει να βοηθάω την ομάδα, όσο περισσότερο γίνεται να πετυχαίνει τους στόχους της».

Για το Μουντιάλ της Ρωσίας:
«Εύχομαι να κερδίσει η Πορτογαλία. Όπως και το 2016 δεν το πίστευε κανείς, μόνο εμείς και ο προπονητής, έτσι και φέτος δεν πιστεύει κανείς την Πορτογαλία. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και όλοι πρέπει να σέβονται την Πορτογαλία. Είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει».

Διαβάστε ακόμη...