"Σημασία έχει πώς τελειώνεις τη σεζόν"

Από paok24.com: Σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός με πολλές μεγάλες στιγμές σε άμυνα και επίθεση ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
"Σημασία έχει πώς τελειώνεις τη σεζόν"

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα και την κατάκτηση της τρίτης θέσης κόντρα στον Προμηθέα τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει το μέλλον μπροστά του και επίσης ότι το σημαντικό είναι πώς τελειώνεις τη σεζόν και όχι όπως την ξεκινάς.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαργαρίτη:

"Όμορφα συναισθήματα για εμάς. Είχαμε κακή αρχή, αλλά το θέμα είναι το πώς τελειώνεις τη σεζόν και όχι η αρχή της. Ξέραμε ποιοι ήμασταν και πιστεύαμε σε αυτό το μπάσκετ που παίζουμε. Με την πολύ δουλειά και την πίστη μας στον εαυτό μας φτάσαμε σε αυτό το σημείο σήμερα".

Εάν όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα καλύτερος:

"Έτσι δείχνουν οι αριθμοί, αλλά δεν προτιμώ να μιλώ εγώ για μένα, αλλά αφήνω τους άλλους να το κάνουν αυτό για εμένα. Ίσως όσο περνούν τα χρόνια να καταλαβαίνω καλύτερα κάποια πράγματα στο μπάσκετ και μέσα στο παιχνίδι και αυτό να με κάνει καλύτερο παίκτη".

Εάν βλέπει ότι ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον:

"Είμαι 6 χρόνια στην ομάδα και όλα δουλεύουν όπως πρέπει. Από τον προπονητή, έως τη διοίκηση της ομάδας. Εάν ζήσεις από μέσα την καθημερινότητα της ομάδας θα καταλάβεις ότι υπάρχει και όραμα, αλλά και μέλλον για την ομάδα."

Διαβάστε ακόμη...