«Ο Πασχαλάκης δεν θα έχει ταβάνι!»

Από paok24.com:Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, για τον Έλληνα τερματοφύλακα του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
«Ο Πασχαλάκης δεν θα έχει ταβάνι!»

Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Super FM Ιωάννινα" αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές που έχουν αλλάξει επίπεδο και μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο, με τον Έλληνα τεχνικό να αναφέρει:

«Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που μιλάνε κολακευτικά για μένα. Ο Μαυροπάνος, ο Κούτρης είναι παιδιά που έχουν πιο ψηλά το ταβάνι τους. Θεωρώ ότι και ο Πασχαλάκης όταν θα κερδίσει κι άλλο σε ωριμότητα δεν θα έχει ταβάνι. Τα προσόντα ήδη τα διαθέτει και ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του».

Ο Γ. Πετράκης δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κόντε, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από πλευράς ΠΑΟΚ.

«Για τον Κόντε ακούγονται πολλά. Προετοιμαζόμαστε σε περίπτωση που αποχωρήσει. Μακάρι να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα, δεν έχουμε δικαίωμα να κόβουμε τον δρόμο και δεν το κάναμε ποτέ. Προς το παρόν, όμως, λογαριάζεται σαν παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, όσο είναι εδώ θα τον έχω στο μυαλό σαν δικό μας παίκτη.

Από τα πιο σπουδαία στη δουλειά μου είναι ότι δεν έκοψα ποτέ τον δρόμο σε κάποιον παίκτη για να κερδίσω πρόσκαιρα εις βάρος του».

Διαβάστε ακόμη...