«Πειθαρχία, συνέπεια, αποφασιστικότητα»

Από paokbc.gr:O ΠΑΟΚ προπονήθηκε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας, εκεί όπου θα διεξαχθεί αύριο (Σάββατο 9/6 στις 18:00) ο τρίτος αγώνας με τον Προμηθέα για την σειρά των μικρών τελικών της STOIXIMAN.GR Basket League.
Πηγή: paokbc.gr
«Πειθαρχία, συνέπεια, αποφασιστικότητα»

Και το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. O Lucky Jones αποχώρησε στη διάρκεια της προπόνησης με ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού του χεριού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας, τόνισε: «Παίζουμε το τρίτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών και περιμένουμε την αντίδραση της ομάδας του Προμηθέα. Είναι μία ομάδα με χαρακτήρα και η διαφορά του τελευταίου αγώνα δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητα των δύο ομάδων. Είμαστε σίγουροι ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, όπως άλλωστε ήταν και το πρώτο παιχνίδι της σειράς που έγινε στην Πάτρα και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Χρειαζόμαστε αποφασιστικότητα, έλεγχο του ρυθμού αλλά και των ριμπάουντ, που όπως έχουμε πει είναι τα πιο κρίσιμα σημεία στο παιχνίδι. Θα είναι πολύ σημαντικό επίσης να εκτελέσουμε τις δικές μας επιθέσεις με πειθαρχία συνέπεια και αποφασιστικότητα».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε νωρίς το πρωί από την Θεσσαλονίκη με πτήση για Αθήνα κι από εκεί μετέβη οδικώς στην Πάτρα. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss και Lucky Jones.

Διαβάστε ακόμη...