Τιμωρία στον Οσκαρ Γκαρθία λόγω απουσίας από το δικαστήριο!

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έδωσε το παρών στη δίκη για την υπόθεση του 27χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ που έριξε το ρολό στον αγώνα της 25ης Φεβρουαρίου
Πηγή: metrosport.gr
Τιμωρία στον Οσκαρ Γκαρθία λόγω απουσίας από το δικαστήριο!

Τιμωρία με χρηματικό πρόστιμο, ύψους 59 ευρώ επιβλήθηκε στον Ισπανό πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού Οσκαρ Γκαρθία για λιπομαρτυρία στη σημερινή δίκη του 27χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ που έριξε το ρολό στο παιχνίδι της 25ης Φεβρουαριου στην Τούμπα.

Η δίκη ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα, όμως αναβλήθηκε εξαιτίας της απουσίας του Γκαρθία και ορίστηκε για τις 24 Οκτωβρίου. Στο δικαστήριο προσήλθε κανονικά ο 27χρονος κατηγορούμενος, που ως γνωστόν βαρύνεται για κατοχή και ρίψη αντικειμένου, όπως επίσης για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατηγορίες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και συνδέονται με τον Αθλητικό Νόμο.

Ο Γκαρθία είναι εκ των βασικών μαρτύρων της υπόθεσης και εκτός του χρηματικού προστίμου, το δικαστηριο του χρέωσε και τα έξοδα της δίκης. Απών ήταν επίσης ο μάρτυρας αστυνομικός, ο οποίος, όμως, είχε ενημερώσει σχετικά το δικαστήριο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Ισπανός θα δώσει πλέον το παρών στις 24 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη...