Κάτσε: «Θέλω ομάδα που θα παίζω»

Από inpaok.com: Ο Εργκούς Κάτσε είναι πολύ κοντά να κλείσει στον Παναθηναϊκό και με δηλώσεις του τόνισε ότι προτιμά να είναι σε μια ομάδα που θα παίζει.
Πηγή: inpaok.com
Κάτσε: «Θέλω ομάδα που θα παίζω»

Ο Αλβανός χαφ λίγες ώρες μετά τη νέα πρόταση του Παναθηναϊκού στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, μίλησε σε αθηναϊκή εφημερίδα Τόνισε πως και ο ίδιος περιμένει τις εξελίξεις για την περίπτωση της μεταγραφής του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την θητεία των τεσσάρων μηνών στον Παναθηναϊκό και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον προπονητή ο οποίος τον ανέδειξε. Τον Γιώργο Δώνη, με τον οποίο είναι πλέον πολύ κοντά σε νέα συνεργασία.

«Έχω πει στον μάνατζέρ μου ότι θέλω να είμαι σε μια ομάδα που να παίζω. Να είναι ενεργός, να πάρω παιχνίδια και να μην χάσω άλλο χρόνο. Δεν έχει νόημα να είσαι κάπου, να καυχιέσαι ότι πληρώνεσαι και μάλιστα καλά και να μην παίζεις. Είμαστε ποδοσφαιριστές για να παίζουμε ποδόσφαιρο. Περιμένω κι εγώ τις εξελίξεις κι ελπίζω σύντομα να είμαι σε θέση να πω περισσότερα για το θέμα της μεταγραφής μου», είπε ο Κάτσε.

Και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ καλή επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός. Ήμουν περίπου πέντε μήνες που δεν έπαιζα, μου έκατσε η επιλογή του Παναθηναϊκού και ήταν η καλύτερη. Είναι δύσκολο Γενάρη μήνα να βρεις τόσο καλή επιλογή. Είναι δύσκολος ο Γενάρης. Έπρεπε να βρω τον εαυτό μου αφού δεν είχα παιχνίδια και τα κατάφερα. Νομίζω όμως ότι δεν έφτασα σε επίπεδα που μπορώ. Μέχρι το 60% κατάφερα να φτάσω. Έχω πολλά να δώσω».

Για την παρουσία του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού: «Με τον κ. Δώνη καθιερώθηκα. Με πήγε από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, μου έδωσε την ευκαιρία να καθιερωθώ να αναδειχθώ. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, όπου έχει πάει έχει δείξει έργο. Θυμηθείτε την εξαιρετική πορεία και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Ατρόμητος με αυτόν στον πάγκο του. Και δουλεύει με πολλά νέα παιδιά. Τους αναδεικνύει. Στον ΠΑΟΚ τα ταλέντα τα ανέδειξε ο Δώνης. Κίτσιου, Πέλκα, Κωνσταντινίδη, τους «έβγαλε» ο Δώνης, έπαιξαν σε ομάδες. Έχει αυτό το καλό, είναι πολύ καλό στοιχείο για έναν προπονητή και είναι σημαντικό για τα νέα παιδιά να έχουν έναν άνθρωπο να τους εμπιστεύεται».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...