Ορεξάτος, εντυπωσιασμένος και έτοιμος για δουλειά!

Από paok24.com:Ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε από την πρώτη στιγμή να... ξέρει που έχει έρθει.
Πηγή: paok24.com
Ορεξάτος, εντυπωσιασμένος και έτοιμος για δουλειά!

Ο Σέρτζιο Στάνκου παρουσιάστηκε και επισήμως από το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ως ο νέος προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έφτασε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, με το PAOK24 να βρίσκεται στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" κατά την άφιξη του.

Λίγες ώρες αργότερα επισκέφτηκε το PAOK Sports Arena και είχε μία πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Στην πρώτη κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών παρουσιάστηκαν οι στόχοι της επόμενης σεζόν για το Δικέφαλο, τα δεδομένα για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Champions League, αλλά και το «φλέγον» ζήτημα που δεν είναι άλλο από το σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο 36χρονος προπονητής ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του Δικεφάλου για τις προτάσεις που είχε κάνει ο προκάτοχος του Ντανιέλε Ρίτσι, ενώ και ο ίδιος από την πλευρά του κατέθεσε τις δικές του απόψεις σχετικά με το πώς θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα στο μεταγραφικό κομμάτι.

Μετά το τέλος της συζήτησης, ο Στάνκου ξεναγήθηκε στους χώρους του PAOK Sports Arena μένοντας εντυπωσιασμένος από τα όσα αντίκρισε.

Κατά την είσοδο του στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου χαιρέτησε όλους τους δημοσιογράφους ξεχωριστά, ενώ έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετος και έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Ο Στάνκου από τα λεγόμενα του φάνηκε ότι ξέρει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ και την πορεία που έχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό βόλεϊ και γι΄αυτό το λόγο φρόντισε από νωρίς να βάλει ψηλά τον πήχη, μιλώντας για τη διεκδίκηση και των τριών εγχώριων τίτλων.

Οι επαφές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Ρουμάνο τεχνικό θα κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες, με τον Δικέφαλο να περιμένει και τις εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του αριθμού των ξένων που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, ώστε αναλόγως να καταστρώσει και τις κινήσεις του.

Διαβάστε ακόμη...