Με δύο φορ το σχέδιο για την πρόκριση στο CHL

Από metrosport.gr:Συνεχείς διαπραγματεύσεις για τον Ισπανό Πέδρο Κόντε, η περίπτωση του οποίου γίνεται πιο εφικτή
Πηγή: metrosport.gr
Με δύο φορ το σχέδιο για την πρόκριση στο CHL

Σε συνέχεια του χθεσινού αποκαλυπτικού ρεπορτάζ της Metrosport για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή της ομάδας, παραθέτουμε επιπρόσθετα στοιχεία, καθώς οι συζητήσεις για την απόκτηση ακόμη και δύο φορ, έχουν αυξηθεί τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Πως ακριβώς έχουν τα πράγματα; Αναλυτικά αναφέρουμε τα εξής: Ο ΠΑΟΚ συζητά την προοπτική απόκτησης δύο επιθετικών. Ο Τέεμου Πούκι είναι πρώτος στην λίστα, ενώ δεδομένες είναι οι επαφές με τον ΠΑΣ για τον Πέδρο Κόντε.

Από την στιγμή που ο Πρίγιοβιτς δεν θα προλάβει τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, είναι αναγκαίο να αποκτηθούν δύο επιθετικοί. Ο Πρίγιοβιτς εάν η Σερβία αποκλειστεί από τον όμιλό της στο Μουντιάλ και δεν συνεχίσει, θα χρειαστεί ένα διάστημα 15-20 ημερών για να ξεκουραστεί. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως θα επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ μετά τις 20 Ιουλίου. Θα απαιτηθεί επίσης ένα διάστημα επιπλέον 20 ημερών για να ακολουθήσει ειδικό στάδιο προετοιμασίας και να ενσωματωθεί στα επίσημα παιχνίδια. Κατά συνέπεια ο Πρίγιοβιτς δεν προλαβαίνει να παίξει στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς (24 ή 25 Ιουλίου και 31 Ιουλίου ή 1η Αυγούστου) και πολύ δύσκολα θα προλάβει και τα άλλα δύο (7 και 14 Αυγούστου).

Εάν δε η Εθνική Σερβίας προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, ο Πρίγιοβιτς θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Αυγούστου.

Υπάρχει βεβαίως και το ενδεχόμενο να πουληθεί ο Πρίγιοβιτς μετά το Μουντιάλ, εάν μία ομάδα καταθέσει το ποσό της ρήτρας των 10 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ, όμως αυτό προς το παρόν δεν μπορεί να προβλεφθεί.

Προσθέστε ακόμη, πως έχει ληφθεί η απόφαση, να δοθεί δανεικός ο Κουλούρης.

Δικαιολογημένα λοιπόν θέλουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ να αποκτήσουν ακόμη και δύο επιθετικούς για να είναι ενισχυμένη ομάδα, για τα ματς των προκριματικών του Champions League. Εκεί όπου είναι απαραίτητο ο Λουτσέσκου να έχει αρκετές λύσεις, προκειμένου να διεκδικήσει μαζί με τους παίκτες του, τις προκρίσεις και μέχρι τα τέλη Αυγούστου την είσοδο της ομάδας στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Αυτό το σχέδιο επεξεργάζονται στον ΠΑΟΚ και θέλουν να έχουν άμεσα αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη...