«Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας τσέκαρε από κοντά τον Πέλκα»

Από sdna.gr: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφορικά με το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Δημήτρη Πέλκα. Για ταξίδι του προέδρου της ομάδας κάνουν λόγο οι Τούρκοι...
Πηγή: sdna.gr
«Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας τσέκαρε από κοντά τον Πέλκα»

Μπορεί τα μεταγραφικά σενάρια από την Τουρκία να έδειχναν πως... καταλαγιάζουν για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ωστόσο, οι Τούρκοι επανέρχονται σήμερα με νέα δημοσιεύματα, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος της ομάδας, Φικρέτ Ορμάν, βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πέλκα.

Σύμφωνα -πάντα με τα δημοσιεύματα- ο ισχυρός άνδρας πραγματοποίησε το συγκεκριμένο ταξίδι προκειμένου να "τσεκάρει" από κοντά τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, το όνομά του οποίου βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα της Μπεσίκτας.

Μάλιστα, φιλοξενούνται και παλιές δηλώσεις του Λούμπος Μίχελ, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Πέλκας θέλουν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρόνια, τονίζοντας πως δεν υπάρχει ακόμη κάτι προς συζήτηση με την Μπεσίκτας...

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το προηγούμενο διάστημα η φημολογία για τον Πέλκα είχε καταλαγιάσει καθώς η Μπεσίκτας είχε στρέψει την προσοχή της στον Ντάβι Κλάασεν της Εβερτον, ωστόσο, η πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο των "ζαχαρωτών", έβαλε στον... πάγο το συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε ακόμη...