«Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ για Κάτσε, δεν είμαστε μακριά με Παναθηναϊκό»

Από metrosport.gr:Δεν απέχει πολύ μια συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για τον Έργκους Κάτσε σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Καγιούλης στο Metropolis 95.5 .
Πηγή: metrosport.gr
«Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ για Κάτσε, δεν είμαστε μακριά με Παναθηναϊκό»

Ο μάνατζερ του Κάτσε υποστήριξε ότι εφόσον ο ποδοσφαιριστής δεν θα πάρει ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ πρέπει να βρεθεί μια λύση για να μπορεί να αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό να είναι μία από τις λύσεις που εξετάζονται και ξεκαθάρισε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρθεί τελική απόφαση.

Επιπλέον, τόνισε ότι η παρουσία του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι ένας επιπλέον λόγος για να επιλέξει να συνεχίσει στους «πράσινους» με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ ενώ ισχυρίστηκε ότι για τον Κάτσε έχουν ενδιαφερθεί και ομάδες από Γερμανία και Ισπανία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Έργκους Κάτσε, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό: «Φαίνεται ότι δεν θα έχει τις ευκαιρίες που πρέπει στον ΠΑΟΚ και για αυτό θα βρούμε άλλες λύσεις για να μπορέσει να αγωνίζεται και να βελτιωθεί. Θα κοιτάξουμε όλες τις εναλλακτικές και θα βγει η τελική απόφαση. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ αλλά από εκεί και μετά θα δούμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή και για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη. Η σκέψη μας δεν είναι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το εξωτερικό».

Για τις πιθανότητες συμφωνίας με Παναθηναϊκό: «Με βάση τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός σε πρώτο πλάνο είναι η συνέχιση του δανεισμού και θα υπάρξει και οψιόν αγοράς από τον Παναθηναϊκό. Με μια καλή θέληση θα βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί τις δυο ομάδες. Δεν είμαστε μακριά. Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες κάπου θα καταλήξουμε».

Για το ρόλο του Δώνη: «Είναι ένας προπονητής που τον ανακάλυψε και τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα. Δεν είναι ο μοναδικός κρίκος όμως στην ομάδα. Ο Κάτσε ήρθε στην ομάδα, πήγε καλά, δέθηκε με την ομάδα και ένας λόγος παραπάνω για να παραμείνει είναι η παρουσία του Δώνη».

Για τις προτάσεις από το εξωτερικό: «Τον θέλουν σε πρωταθλήματα Γερμανίας και Ισπανίας».

Διαβάστε ακόμη...