«Θέλω πολύ να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Αποτελεί έναν... τρελό που αγαπήθηκε όσο πολύ λίγοι από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Θέλω πολύ να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Ο Πέδρο Ενρίκε ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Καραμπάγκ και πλέον επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να καλείται να αποφασίσει αν θα υπολογίσει τον Βραζιλιάνο στο ρόστερ της σεζόν που ξεκινά.

Το PAOK24 μίλησε με τον Ενρίκε στη διάρκεια των διακοπών του, προσπαθώντας να μάθει σε ποια φάση είναι το θέμα της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.

«Είμαι έτοιμος να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα με έχει ενημερώσει για τις ημερομηνίες της πρώτης συνάντησης. Ωστόσο, η απόφαση για την παραμονή μου θα εξαρτηθεί από τις συζητήσεις που γίνονται με τον ατζέντη μου. Ο εκπρόσωπος μου είναι σε επαφή με τον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, ελπίζω σύντομα να υπάρχει οριστική απόφαση», δήλωσε αρχικά ο Ενρίκε.

Όταν ρωτήσαμε τον Βραζιλιάνο ποια θα ήταν η απόφαση σχετικά με το μέλλον του αν όλα εξαρτιόταν από εκείνον, δεν το σκέφτηκε και πολύ και απάντησε με την... καρδιά του.

«Θέλω πάρα πολύ να μείνω στον ΠΑΟΚ, ωστόσο πρέπει και η ομάδα να πάρει μία τέτοια απόφαση για εμένα. Πρέπει καλύτερα να ρωτήσετε την ομάδα. Εγώ έχω δείξει πόσο δέθηκα και πόσο θέλω να γυρίσω και να μείνω στον ΠΑΟΚ ακόμα και το διάστημα που ήμουν τόσο μακριά από τη Θεσσαλονίκη».

Τέλος ο Ενρίκε έστειλε κι ένα μήνυμα στους αγαπημένους του ΠΑΟΚτσήδες που έχουν... τρέλα μέστο μυαλό παρόμοια με τη δική του.

«Οι φίλαθλοι μας ξέρουν πόσο τους αγαπώ. Το ήξεραν από την πρώτη στιγμή. Όσο μακριά κι αν πήγα στο Αζερμπαϊτζάν δε σταματούσα να λαμβάνω μηνύματα τους».

Διαβάστε ακόμη...