«Γι΄αυτό καταλήξαμε στον Στάνκου» (audio)

Από paok24.com: Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, μίλησε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4 για τη νέα σελίδα στο τμήματος βόλει δια χειρός Σέρτζιου Στάνκου.
Πηγή: paok24.com
«Γι΄αυτό καταλήξαμε στον Στάνκου» (audio)

Οι... διπλές σκέψεις για Ρίτσι και τα μεταγραφικά που είναι στον "αέρα"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4:

Για τη λύση της συνεργασίας με Ρίτσι:

Υπήρχαν κάποιες σκέψεις. Η συνεργασία με τον κ.Ρίτσι θα μπορούσε να αφορά και άλλα επίπεδα, αλλά τελικά αποφασίστηκε ότι θα συνεχίσουμε με τον νέο τεχνικό τον Στάνκου και έτσι σταμάτησε κάθε σκέψη για άλλη συνεργασία με τον Ρίτσι. Υπήρχαν σκέψεις συνεργασίας με τον Ρίτσι σε επίπεδο τεχνικού συμβούλου, τελικά όμως αποφασίσαμε ότι θα πάμε σε μια άλλη λύση.

Για τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ:

Δώσαμε το τμήμα στον κ. Στάνκου, έναν νεαρό προπονητή. Τα κριτήρια επιλογής είναι, ότι είναι ένα νέο παιδί μέσα στο σύγχρονο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι του βόλεϊ. Είναι ένας τεχνικός, που ο βασικός λόγος που θέλουμε, είναι να έχει κάνει πρωταθλητισμό και αυτό είναι το βαρόμετρο της επιλογής μας. Επίσης, ένα σημαντικό κομμάτι είναι ότι είναι πολύ καλός γνώστης των αθλητών, που θα ενδιέφεραν κάθε ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Βασικό κριτήριο για εμάς είναι ότι μπορεί να διαχειρίζεται και να διαβάσει βόλεϊ που λέμε την ώρα του παιχνιδιού, γιατί στον πρωταθλητισμό είναι πολύ σημαντικό αυτό. Το μπάτζετ που χειριστηκε την περσινή σεζόν ο Στάνκου στην Ρουμανία ήταν δύο εκατομμύρια ευρώ.

Για τον Φιλίποφ:

Ο Φιλίποφ είναι ένα παιδί που το γνωρίζει σίγουρα. Αγωνίστηκε πέρσι εκεί ο Ντίμα και έχει εικόνα δική του. Και ο Φιλίποφ αγωνίστηκε σε μια από τις κορυφαίες ομάδες που διεκδίκησαν πρωτάθλημα. Έχει εικόνα και έχει εκτίμηση και ο ίδιος στον Φιλίποφ. Υπάρχει ένα τυπικό θέμα το οποίο θα ξεπεραστεί, ώστε να έρθει ο Φιλίποφ.

Για τη νέα σεζόν:

Ο ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει καμία χρόνια να πάει χαμένη. Ο Ολυμπιακός είχε το πλεονέκτημα με τους πέντε ξένους, αλλά είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά θα κάνει πρωταθλητισμό. Θέλω να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ έχει υπόψιν του τα πάντα, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να μην τα βρούμε στα λεφτά με τα παιδιά που θέλουμε να μείνουν στην ομάδα. Είναι δεδομένο γιατί είναι πολύ βασικό κομμάτι το τι βρίσκει ο κάθε αθλητής στην ομάδα που παίζει.

Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να χάσει αθλητή που θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του. Όταν μπαίνουμε σε συζήτηση για ξένους αθλητές, θα πρέπει να περιμένουμε να έρθει ο προπονητής και να κάνουμε τον σχεδιασμό μας για τους ξένους αθλητές. Το θέμα είναι τι θα γίνει και με τον κανονισμό για τους ξένους και τι θα μας επιτρέπει ο νόμος. Το Ok ανήκει στον προπονητή. Αύριο στις 14:00 έρχεται ο κ. Στάνκου.

Διαβάστε ακόμη...