Φινλανδικό μπέρδεμα με Πούκι!

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Τέεμου Πούκι και μάλιστα που έχει κάνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο ύψους 800.000 εύρω τον χρόνο.
Πηγή: inpaok.com
Φινλανδικό μπέρδεμα με Πούκι!

Τις τελευταίες ώρες τα φινλανδικά ΜΜΕ έχουν μπερδευτεί εξαιτίας της βάσης δεδομένων που έχει ο Δικέφαλος στο σάιτ του με όλους τους παίκτες των αντίπαλων ομάδων που έχει παίξει στην Ευρώπη και νομίζουν ότι ο Πούκι έχει ήδη κλείσει στον ΠΑΟΚ!

Όλα ξεκίνησαν ότι ένα φινλανδικό σάιτ, νομίζοντας ότι έβγαλε «λαβράκι» σημείωσε: «ο Τέεμου Πούκι πηγαίνει στην ελληνική ομάδα, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Superleague, καθώς ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε το όνομα του επιθετικού στην ιστοσελίδα του», παραθέτοντας το προφίλ του Πούκι που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, οι Φινλανδοί δε γνώριζαν ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί βάση δεδομένων με όλους τους παίκτες των ομάδων που έχει αντιμετωπίσει στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται και ο Πούκι στην εν λόγω λίστα, από τα παιχνίδια στα play off του Europa League την περίοδο 2015-16 όταν αγωνίζονταν στη Μπρόντμπι.

Διαβάστε ακόμη...